Раміна Есхакзай розсталась зі своїм нареченим

Відома блогерка та журналістка Раміна Есхакзай розсталася зі своїм нареченим, адвокатом Євгеном Проніним. Пара була разом п’ять років і планувала навіть одружитися. Про причини розлучення ні Раміна, ні Євген не повідомляють.

«Ми хочемо повідомити про те, що ми більше не пара. Останні пʼять років були точно найкращими та найуспішнішими в нашому житті. Ми завершуємо наші стосунки з повагою та підтримкою один одного. В наших стосунках не було обманів, зрад чи фізичних знущань.

Ми не хочемо давати жодних коментарів щодо причин нашого розставання. Брудної білизни не буде. Хочемо бути прикладом того, як дорослі люди приймають зважені рішення! Дякуємо один одному за все!», - зробили спільну заяву Раміна і Євген в Інстаграм.

Раміна Есхакзай та Євген Пронін
Раміна Есхакзай та Євген Пронін

Раміна Есхакзай нещодавно повністю змінила свій YouTube-канал – від назви, до наповнення. Зараз більшу частину інтерв’ю та програм займають воєнні теми, а її екс-наречений адвокат Євген Пронін з початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на фронт, а за рік повернувся до юридичної практики.

Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай
Євген Пронін
Євген Пронін
Євген Пронін
Євген Пронін повернувся до юридичної практики
Раміна Есхакзай та Євген Пронін
Раміна Есхакзай та Євген Пронін були разом п'ять років

Нагадаємо, що за останній рік розійшлися блогерка Даша Квіткова та ведучий Нікіта Добринін, а також актор Тарас Цимбалюк.

Фото: Інстаграм