Даша Квіткова і Нікіта Добринін розійшлися: «У нас не було аб’юзу чи зради»

Нікіта Добринін і Даша Квіткова вже не разом. Пара, яка знайшла своє кохання у романтичному проекті «Холостяк», та яка і після нього зуміла побудувати стосунки, одружитися та народити дитину, розійшлася. Про це Даша і Нікіта написали на своїх сторінках в Інстаграм. Також Квіткова розповіла про розлучення з чоловіком в інтерв’ю Маші Єфросиніної «Екзамен».

«Останні 2-3 тижні були суперболючими. Мені спочатку хотілося самій пройти цей період, щоб потім з ясною головою почати про це говорити.

Ми з Нікітою вже півтора тижні не живемо разом. Він не зник повністю, бо у нас є дитина, син. Вчора ми разом ходили обирати садочок. Але між нами зараз тільки батьківські стосунки», - каже блогерка.

Даша Квіткова
Даша Квіткова

Нікіта Добринін і Даша Квіткова роз’їхалися. Чоловік поїхав з будинку, в якому вони разом жили. Таке було рішення обох, але першим на розмову вийшла саме Даша.

«Він мене просто підтримав. Бо бачив і відчував те саме, що і я. У нас дуже швидко почали відбудовуватися стосунки. Це коли людині ти віддаєш всього себе. Отак Нікіта був по відношенню до мене, а я – по відношенню до нього. Ми були разом 24/7. Ми ніколи не розлучались, крім воєнного стану, так я від’їжджала. І в якийсь момент зрозуміли, що ми наче перенасичились один одним.

А по-друге, у нас стала дуже різна швидкість. Я лечу попереду планети, я пру, мені так треба, а в нього трохи інша швидкість. І це нам також заважає в стосунках. На цьому фоні ми просто одне одного морально задушили», - каже Даша.

Маша Єфросініна і Даша Квіткова
Маша Єфросініна і Даша Квіткова

Це почало проявлятися в роботі, каже Квіткова. Чоловіку не подобалось, що вона багато працює.

«Я багато працюю. Насправді, можливо, тут є якась моя провина, що я цьому приділяю дуже багато часу. А йому це не подобалось. Саме те, що я занадто багато працюю. Я розривалась. У мене був син, чоловік, я сама, робота. І мене не вистачало. Хоча на сина і роботу вистачало, а на себе і нього – ні. У нас була така «гра» - хто кого більше кольне».

Даша зазначила, що вони в жодному разі не хотіли зробити боляче одне одному. Але вони наче грали у пінг-понг.

«У нас ніколи в стосунках не було аб’юзу або зради», - зізналась дівчина.

Даша Квіткова
Даша Квіткова

Також блогерка сказала, що це саме вона попросила Нікіту, щоб він поїхав з дому, щоб якомога швидше дистанціюватись одне від одного, щоб ще більше не зіпсувати стосунки.

«Ще два-три тижні тому мені здавалось, що ми побудемо порізно і зможемо повернути наші стосунки. Але за цей час я почала працювати з психологом. Нікіта так само ходить до свого психолога. Ми будемо ходити і разом до психолога, щоб закрити якісь гештальти, щоб побудувати здорові стосунки через те, що в нас росте син», - розказує Квіткова.

Даша Квіткова поки не допускає варіанту, що вони з Нікітою полагодять свої стосунки і знову будуть жити разом. Хоча навіть у новорічну ніч чоловік подарував їй дуже коштовну обручку Bvlgari, вже тоді вони знали, що майбутнього у них як у подружжя не буде.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін
Даша Квіткова і Нікіта Добринін

Раніше Даша натякала про проблеми в стосунках.

А Нікіта Добринін ще на початку стосунків розповідав, через який хейт вони пройшли з Дашею.