YouTube-канал Раміни Есхакзай «Ходят слухи» припиняє існування

Відома інтерв’юерка та блогерка Раміна Есхакзай вирішила припинити існування свого популярного YouTube-каналу «Ходят слухи». В останньому відео Раміна дала інтерв’ю своєму нареченому, юристу Євгену Проніну, багато років допомагав створювати контент. 

YouTube-канал «Ходят слухи» був створений 15 травня 2018 року. На самому початку, за словами Раміни, ніхто не хотів приходити до неї на інтерв’ю – скільки б вона не вмовляла навіть зірок-друзів. За ці роки на канал вже підписалося 1 мільйон 300 тисяч людей і ситуація зараз змінилася кардинально. Тепер і зірки, і публічні люди, і фахівці з різних галузей залюбки йдуть на інтерв’ю до Раміни. 

Раміна Есхакзай з нареченим
Раміна Есхакзай з нареченим Євгеном Проніним

«Все має свій початок і свій кінець. Хочу сказати, що канал «Ходят слухи» завершує своє існування», - сказала сама засновниця. Але Раміна не йде з професії. Вона і надалі буде створювати контент, записувати інтерв’ю та репортажі. Однак тепер канал буде мати назву Ramina. 

В останньому відео «Ходят слухи» Раміна Есхакзай розповіла, що залишилося за кадром – скільки вмовляла на розмову Арестовича, хто був перший політик, з ким записала інтерв’ю, історію зйомки з Андрієм Данилко та багато іншого. 

Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай робить ребрендінг свого YouTube-каналу
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай