Краще музичне: DOROFEEVA, Ostrovskyi & NK, TAYANNA, MONATIK, KAZKA та Tricky Nicki

Краще медіа представляє кращу музичну добірку тижня. Надя Дорофєєва представила першу пісню «Хартбіт» в нового повноформатного альбому, кліп на який зняла режисерка Таню Муіньо. TAYANNA презентувала чуттєву композицію «Океан», яку присвятила коханому чоловікові. Дмитро Монатік переклав свій відомий хіт «Кружить». 

Настя Каменських несподівано заспівала в дуеті зі співаком Ostrovskyi і представила зухвалий відеокліп на цю композицію. «З часом до нас приходить усвідомлення, що ідеальних людей не існує і головне — це вміння пробачати та визнати помилки. Для мене справжнє кохання — це тоді, коли ви будете одне з одним, навіть якщо весь світ проти вас», - каже співачка чи то про нову композицію чи то про своє особисте життя. 

А солістка KAZKA разом з Tricky Nicki записала пісню «не та Любов», у якої є всі шанси стати головним хітом літа. 

DOROFEEVA, Ostrovskyi & NK, TAYANNA, MONATIK, KAZKA та Tricky Nicki
Краще медіа представляє кращу музичну добірку тижня: DOROFEEVA, Ostrovskyi & NK, TAYANNA, MONATIK, KAZKA та Tricky Nicki

TAYANNA «Океан»

TAYANNA нову пісню «Океан» присвятила коханому чоловіку. Про це співачка розповіла в ефірі «Сніданку з 1+1»: 
«Пісня «Океан» особлива. Вона була присвячена чоловіку, якого я кохаю. Вона була подарунком для нього. Ми всі можемо бути океаном для когось, або в нас хтось пірне і потоне, або ми можемо потонути в комусь. Почуття кохання – це найбільша сила, яка на сьогоднішній день нас тримає». 

ПРЕМ'ЄРА! TAYANNA – Океан (LIVE)

Ostrovskyi & NK — Гріхи

Молодий зухвалий виконавець Ostrovskyi представляє нову колаборацію — дует із однією з найвідоміших українських попспівачок NK. Артисти презентують спільну пісню «Гріхи» — це пристрасна історія про сповідь і прощення.

«Ідею зробити дует запропонувала NK. Звісно, я погодився, оскільки для мене честь співпрацювати з артисткою такого рівня. За основу пісні ми обрали мою особисту історію знайомства з дівчиною. У минулому я зробив багато помилок, про які зізнався своїй коханій у перший же день. Поруч із нею я хотів бути максимально чесним. Вона відпустила мої гріхи, і так почались наші стосунки, які й стали натхненням для пісні. Я підготував свій куплет і приспів та надіслав Насті. Вона одразу відчула цю енергію й у своєму куплеті прожила мою історію з іншого боку», — коментує Ostrovskyi.

Ostrovskyi & NK — Гріхи
Ostrovskyi & NK — Гріхи
Ostrovskyi & NK — Гріхи
Ostrovskyi & NK — Гріхи
Ostrovskyi & NK — Гріхи
Ostrovskyi & NK — Гріхи

«Коли Ostrovskyi показав мені демо треку «Гріхи», історія про сповідь і прощення закоханих людей одразу відгукнулась мені.  З часом до нас приходить усвідомлення, що ідеальних людей не існує і головне — це вміння пробачати та визнати помилки. Для мене справжнє кохання — це тоді, коли ви будете одне з одним, навіть якщо весь світ проти вас. І коли ви пробачите одне одному всі недоліки та неідеальність.

Прощення — це складна робота, яка потребує максимальної чесності й відвертості від обох людей. Але коли ти дійсно від всього серця пробачаєш людину, яка щиро усвідомила свої помилки, то ви можете з чистого аркуша побудувати стосунки на новому, вищому рівні», — поділилась NK.

Ostrovskyi & NK — Гріхи

DOROFEEVA - Хартбіт 

Відкриваю вам першу пісню з нового повноформатного альбому, який вийде восени.  “Хартбіт” – танцювальний та дуже чуттєвий трек, наповнений найвідвертішими жіночими почуттями: від авторського тексту – до відео від неймовірної української режисерки зі світовим ім’ям Таню Муіньо.
 

DOROFEEVA - Хартбіт

KAZKA та Tricky Nicki - «не та Любов»

KAZKA та Tricky Nicki презентують спільний трек «не та Любов». Фронтвумен KAZKA Саша Заріцька та Tricky Nicky познайомились на фестивалі 2 роки тому й відтоді планували колаборацію. Після довгих обговорень вони вирішили записати відверту пісню про нерозділені почуття та власні пережиті емоції:

«Ми знаємо, наскільки стосунки можуть бути болючими, тому віримо, що «не та Любов» знайде відгук у серцях багатьох людей, які пережили подібний досвід. Рядки пісні стануть нагадуванням про те, як важливо бути чесним із собою та іншими», — розповідає  Tricky Nicky.
 

KAZKA та Tricky Nicki
KAZKA та Tricky Nicki
Tricky Nicki & KAZKA - не та Любов

MONATIK - Кружить (Repaired)

Особливим подарунком для шанувальників MONATIK стало те, що артист в рамках EP «Repaired» видав пісню, яка є одним з його головних хітів - «Кружить». Ця композиція є символом його творчості та стилю, і вона відображає його вплив на українську та світову музичну сцену. У цій пісні відчувається фірмовий ритм артиста, захоплюючий мелодійний хід та виразне виконання, яке всі так люблять.

MONATIK - Кружить (Repaired)

Слухайте також попередні збірки краще музичне: ось цю, і ось цю