Краще музичне: MONATIK про Одесу, Jamala про любов, альбом «Крихітки», ліричний Арсен Мірзоян і «буйна» Ruslana

У цій музичній добірці від Краще медіа - альбом, на який фанати групи «Крихітка» чекали 15 років, красиві пісні і не менш красиві відео на них від Дмитра Монатіка та Джамали, а також новий експеримент від Руслани Лижичко та любовна лірика від Арсена Мірзояна.

Jamala, Монатік, Крихітка, Руслана
Jamala, Монатік, Крихітка, Руслана

MONATIK «А що?»

Артист MONATIK презентує новий літній хіт «А що?», режисером відеороботи стала дворазова номінантка на Grammy Таню Муіньо. В новому відео артист постає перед судом присяжних. Все як і у житті: спочатку вони йому аплодують, слідом засуджують і навіть хочуть розлучити його з головною героїнею. Варто зазначити, що легкий вайб композиції переносить нас до чарівного міста Одеси. Цією метафорою у вигляді атмосфери міста артист хотів передати нерозлучні почуття: “Нехай ця пісня твою душу пестить, як Чорне море береги Одеси”, - ваш MONATIK. 

MONATIK «А що?»

JAMALA “Люблю”

Перебуваючи на останньому місяці вагітності, співачка JAMALA не припиняє свою активну діяльність. Так, артистка представляє для шанувальників нову пісню “Люблю”, яку почала записувати вже знаючи, що чекає на третю дитину. Саме написання нового треку в період вагітності додає неабиякої чуттєвості цьому синглу. 

Кохання, на думку JAMALA, це і є життя. 

“Ця пісня адресована всім тим, хто вірить у кохання в усіх його проявах: чи це любов до чоловіка, чи до дитини. Стукає серце, 
Новий шлях проб'ється, І це знак, що буде життя! 
Стукає серце, новий шлях проб'ється і це знак що буде життя… Та любов, яка  надихає” — каже артистка.

Вагітна JAMALA
Вагітна JAMALA
Вагітна JAMALA
Вагітна JAMALA

Разом з піснею JAMALA представляє глибоку та яскраву відео роботу, режисером якої став Павло Буряк. Співачка додає, що всі вагітні жінки намагаються уникати фото та відеозйомок у цей період. Майже на місяць ховаються від очей. Проте вона вирішила, що буде сприймати себе такою різною, якою вона є зараз.

"Із зайвими кіло, ба більше — буду знімати обкладинку і відео кліп саме у цей період! У цій роботі я така, якою я є зараз. У цьому чарівному моменті: справжня, натхненна, сповнена любові. І хочу поділитися цими відчуттями з вами.Це моя ода життю, коханню, продовженню та боротьбі", — говорить JAMALA.

JAMALA “Люблю”

«Крихітка» альбом «Мегалюбов»

Перший за 15 років альбом «Мегалюбов» випустила група «Крихітка». Повернення Саші Кольцової і її чарівного вокалу чекали вже дуже давно. 

«Вийшов наш новий альбом «Мегалюбов». Це довгоочікувана робота, в якій є часточка таланту багатьох людей, з якими нам пощастило працювати над нею. Ми сподіваємось ці 11 пісень будуть підтримувати вас у світлі і темні часи. 

Дякуємо за любов і увагу десяткам тисяч людей, які слухали і слухають нас, приходять на концерти, підтримують наші збори та ініціативи, і зробили музику Крихітки частиною свого життя. Ця робота сталась не лише завдяки нашому стійкому бажанню створювати українську музику попри всі обставини, але й вашій стійкості в підтримці і цікавості до нас», - написали у Фейсбук музиканти. 

«Крихітка»
Гурт «Крихітка»
Крихітка feat. хейтспіч - Під весняним дощем

Арсен Мірзоян «Не просто слово»

Новий сингл Арсена Мірзояна «Не просто слово» - тонка лірика. В притаманній тільки йому манері, співак малює світ стосунків чоловік-жінка.

«Не думаю, що варто говорити про що пісня. Все в тексті, сюжет зрозумілий, тема не з самих приємних. Іноді через поради сторонніх людей, яких необережно пускаємо в свій світ, можемо втратити один одного. 

Особисто я до цього, ніяк не звикну. Митець - совість нації, саме тому треба говорити на всі теми, а ця тема зараз дуже актуальна. Звісно можна слухати лише «позитивні» пісні, але приміряти на себе тільки хороше – утопія», - коментує Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян - Не просто слово

Ruslana «Буйна»

Співачка Руслана у день 51-річчя презентувала пісню «Буйна», у якому записала біти із заліза. Для зйомок відео знімальна група відтворила спеціальну кімнату, повністю виготовлену з металу. Сама ж виконавиця у кадрі тягне та б'є залізні ланцюги. «Буйна» - другий сингл поп-проєкту Руслани «Дике серце» після «Лірниці», в якому можна почути iron beat.

«Я присвячую її новій історії про «залізний ритм» за мотивами переказів про традиції характерників. Послухайте мою нову пісню і подивіться мій кліп. Тепер я вже не просто дика, тепер я буйна», - каже Руслана.

Руслана
Руслана
Ruslana - Буйна

Дивіться попередні добірки кращої музики