Солістка гурту KAZKA розповіла про майбутнє весілля

Українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька нещодавно отримала пропозицію руки та серця від коханого чоловіка. Про плани на майбутнє весілля артистка розповіла на кухні проєкту «Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком». 

«Це дуже цікава історія. Я люблю кіно, кінематографічні моменти. Паша давно хотів зробити мені пропозицію, і зробив у цьому квітні. Ми були у відрядженні. Я була в Іспанії, їздила на концерти, Паша їздив у Німеччину за автівкою для армії. Він усе спланував, щоб я їхала назад і ми зустрілися у Венеції. Я зрозуміла, що буде якась така історія. Він знайшов точку, де це буде гарно, дуже переживав. Це було дуже смішно. Він поставив камеру зі словами “Хай вона тут постоїть просто так”. Потім він став на одне коліно… Це те, що запам’ятається. Мені було настільки приємно, що він заморочився», – розповіла Олександра Заріцька.  

Олександра Заріцька з чоловіком
Олександра Заріцька з коханим

Олександра Заріцька поділилася, що до освідчення вони зустрічалися більш як рік. Саме майбутній чоловік – її перше кохання. Також співачка розповіла, де та коли мріє святкувати весілля, і якою бачить свою сукню:

«Ми подумали, що будемо святкувати перемогу України нашим весіллям. В ідеалі – десь біля моря. Де в Україні найкраще море? В Криму. Хочеться зібрати всіх друзів десь в дуже цікавому місці, хочеться, щоб всім було кайфово. Море, Ялта. 

Сукня – класика. Біла або молочна. Пляжний варіант, легка та прикольна».

Олександра Заріцька з коханим
Олександра Заріцька з коханим
Олександра Заріцька з бойфрендом
Олександра Заріцька з коханим чоловіком

Читайте також про коханих жінок Євгена Клопотенка.

Фото: Інстаграм

Tags