Тарабарова чекає на третю дитину

Співачка Світлана Тарабарова вагітна втретє.

Про це вона сама розповіла в Інстаграм, опублікував фото з тестом, на якому видно позитивний результат – дві смужки. Tarabarova нічого більше не пояснювала, лише залишила хештег #життятриває 3.0

Співачку вже привітали зіркові подружки – Соломія Вітвіцька, MamaRika, Катерина Бужинська, Лавіка.

Нагадаємо, що 31-річна Світлана Тарабарова з чоловіком, продюсером Олексієм Бондарем виховують 4-річного сина Івана і 2-річну доньку Марійку. Сім’я живе у власному будиночку у Київській області. Про своє сімейне гніздечко співачка мріяла давно. Але під час війни через фінансові проблеми Тарабарова розповіла, що не може виплачувати кредит, тож напевне, дім прийдеться продати. 

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Співачка поки не коментує стать майбутньої дитини, термін вагітності та чи буде брати декретну відпустку, але судячи із попередніх вагітностей цей чудовий період завжди йшов на користь її творчим здобуткам — при надії Світлана написала альбом “23:25”, випустила кілька пісень та відеокліпів і навіть знялась у реаліті-шоу “Декрет вже не секрет”. Тож напевно і зараз будемо очікувати від неї щось цікаве в музичному плані — як каже сама співачка - “Життя триває!”.

Тарабарова тест на вагітність
Тарабарова повідомила про третю вагітність

Фото: Інстаграм