Слава Камінська розповіла про нові пластичні операції та імплант у грудях, який луснув

Українська співачка Слава Камінська нещодавно наважилась на нові пластичні операції. Про це вона детально розповіла своїм підписникам в Інстаграм. Аби лягти знову під ніж пластичного хірурга Слава Камінська спеціально приїхала до Вірменії, Єревану, де живе і працює її улюблена лікарка. Тож співачка зробила блефаропластику, прибрала грудки Біша, ендоскопію брів, ін'єкції ботоксу та ліпосакцію колін.

Однак довелося робити не тільки заплановані операції на обличчі, але ще й міняти імпланти в грудях, бо один луснув. 

Слава Камінська
Слава Камінська зробила нові пластичні операції

«Я давно хотіла блефаро, бо вже потрібно було, роки нікого не щадять. Хотіла зробити ще минулого року, навіть записалася до свого лікаря, щоб вона прооперувала мене в Ужгороді, але так і не доїхала, тому що закохалася, звалила жити на Тенеріфе і була надто зайнята.

Мій ненаблядний вселялв в мене, що мені нічого не потрібно, я і так гарна, але тут трапилося «диво» у мене лопнув імплант. Так, таке буває, коли груди годували двох дітей і їм 19 років (імплантам)», - Слава Камінська.

Слава Камінська
Слава Камінська зробила пластику обличчя

Також Камінська зазначила, що халепа з грудьми не засмутила її. Відразу набрала лікарку і записалася на прийом, яка того часу практикувала в Єревані. Заодно вирішила разом з новими імплантами в груди зробити і пластику обличчя.

«Вирішила, що якщо вже наркоз, то нехай крім грудей буде ще блефаро, грудки Біша, ендоскопічна підтяжка брів, нитки (інвазивний метод підтяжки обличчя, який полягає у підтяжці та фіксації шкіри шляхом введення в неї спеціальних біологічно сумісних ниток – прим. Ред), ін'єкції та ліпосакція колін. Чому ні? Ну ще купа болісних косметичних маніпуляцій, все одно наркоз, і я розуміла, що виглядатиму огидно, а тут мене ніхто не знає, але на відміну від Туреччини, я можу пояснюватися доступною мені мовою», - пояснила співачка.

Лікарка, яка робила операцію Славі Камінській, її давня подруга, вона робила вже співачці і її мамі пластичні операції, а також вони багато років дружать. Також артистка написала, що поєднала лікування з короткою відпусткою. 

Слава Камінська
Слава Камінська

Раніше Слава Камінська розповідала про ліпосакцію

Читайте також про пластичні операції Тетяни Литвинової.

А також Анна Трінчер розповіла про пластичні операції та гімнастка Анна Різатдінова.