Наталія Могилевська про минуле доньок: «Коли вони голодували, старша знаходила їжу для молодшої»

Наталія Могилевська стала героїнею проекту "Пісня мого життя" на 1+1 Україна. В ефірі артистка заспівала чуттєву композицію «Одне велике серце» та розкрила нові подробиці з минулого своїх донечок. Під час ефіру співачка відверто розповіла про те, що дівчата пережили на початку повномасштабного вторгнення, до моменту їх усиновлення. 

«Саме ці дві дівчинки, яких я полюбила, були дані мені долею. Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. В певний момент, вона взяла на себе усю цю відповідальність дорослої людини: вона рятувала життя декілька раз молодшої, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала, а їй всього було півтори рочки!

Моя мета спробувати повернути 10-річній дівчинці її дитинство. Сьогодні дуже важко їй довести, що ми з татом її захистимо, що їй не треба хвилюватися за малу, спробувати насолодитися своїм дитинством! Інколи я її навіть качаю на руках і кажу, що ти така ж мала, як Сонька, тільки ножки довгі виросли! Але ж така саме маленька! І вона страшенно плаче! Тому що її відчуття, що “я можу бути дитиною”, воно настільки не звичне, вона була дуже напружена!», - поділилася Наталя.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська розповіла про минуле усиновлених дітей

«І сьогодні через два роки, я можу розказати, що це люблячі, розслаблені діти, яким я кажу, що я хочу щоб вони були щасливими, але якщо ви навіть не захочете нічого робити, не будете найкращими, знайте, я вас буду любити завжди! Просто за те, що ви є!", - відверто розповіла Наталія Могилевська. 

Ведуча Катерина Осадча та співачка KOLA, які були присутні під час ефіру, підтримали Могилевську, зазначивши, що цей вчинок по-справжньому відображає людяність,  сміливість та доброту її серця.

Історія Наталії Могилевської не лише розчулює, але й надихає мільйони людей своїм прикладом відданості та безмежної любові.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Раніше Наталія Могилевська розповідала про труднощі на початку спілкування з дівчатами, яких удочерила.

Фото: пресслужба 1+1 Україна