Наталія Могилевська про материнство і усиновлення: «На початку було важко, але я вчилась»

Наталія Могилевська про усиновлених дітей: «Я не обирала, я просто полюбила їх всім серцем»

Нещодавно Наталія Могилевська зізналася, що півтора роки тому удочерила двох дівчат, які втратили батьків під час повномасштабного вторгнення. Але вона не спішить їх показувати на широкий загал і щось розповідати. У дітей травма і має пройти певний час, щоб діти почувалися в безпеці. А занадто велика увага піде їм не на користь. Єдине, Могилевська розповіла, що дівчат звати Софія та Мішель – їм 12 та 3,5 роки. 
Наталія Могилевська розповіла, як сама адаптувалася до материнства:

«На початку було важко, але я вчилась, знаходила контакт і терпіння. І завжди була рівною в своїй любові та підтримці. Поступово діти розслабилися і повірили в те, що вони у безпеці і що з ними все буде гаразд». 

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

У своєму пості в Інстаграм Наталія Могилевська написала, що не планувала ставати мамою саме дівчаток. Вона не обирала дітей навмисно – все вийшло само собою. Також співачка розповіла, чому хоче навчити своїх доньок.

«Я не обирала і не вирішувала, що хочу саме доньок. Хоча, кажуть, Господь дає дівчинку тоді, коли мамі треба пропрацювати жіночі якості. Я не обирала, я просто полюбила їх всім серцем. Тепер у моєму домі дуже багато ніжності, тендітності та жіночності. Це величезне щастя спостерігати як зростають Маленькі Леді.

Чому я хочу навчити дівчаток? Гідності, цнотливості, самоповаги і головне тому, що я їх буду любити будь-коли. Щоб вони не зробили, які б помилки і неприємні події з ними не сталися, вони повинні знати, що я завжди буду їх підтримувати і любити.

Мені здається – це головне, що повинна знати дівчинка, щоб довіряти світові, бути щасливою і розслабленою дитиною. Ну і, звісно, тато повинен казати, що ти в мене найкрасивіша і найталановитіша», - написала Могилевська.