Наталія Могилевська таємно удочерила двох дівчат

Наталія Могилевська розповіла, чому тримала в таємниці майже два роки факт усиновлення двох дівчат

Перед Новим роком у святковому концерті «Вечірній Квартал» співачка Наталія Могилевська приголомшила несподіваним зізнанням – вона стала мамою для двох дівчат Софії та Мішель, яких удочерила ще на початку повномасштабного вторгнення. 

Навесні 2022 року Наталія Могилевська потайки удочерила двох сестричок віком 10 та 2 роки. 

За словами артистки, дівчатка були дуже травмовані війною і знадобився довгий час для реабілітації і адаптації до нового життя. Рішення про усиновлення дітей вона прийняла разом з коханим чоловіком на ім’я Валентин. 

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

«Я навмисно так довго мовчала, тому що не хочу розповідати їхні історії. Діти, всиновлені під час війни… Я не маю морального права щось розповідати. Якщо вони самі захочуть, розкажуть про себе, коли подорослішають. 

Можу тільки сказати, що діти були дуже травмовані. Старша дівчинка декілька разів рятувала життя молодшій. Їм вкрай був необхідний час, щоб адаптуватися, відчути себе в безпеці, адаптуватися в нову родину, щоб ми могли прорости один в одному, адаптуватися до столичного життя. До речі, в школах ніхто не знає, що вони всиновлені, що вони мої діти. Ми тримаємо дуже чітко цю таємницю. І я хочу продовжувати її тримати. Якщо б мене не зняли в тому магазині, то ніхто б і досі про це не знав. Сьогодні я знайомити з ними не хочу», - розповіла Наталія Могилевська в коментарі ЖВЛ.  

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська із доньками, яких удочерила

Усиновлення сталося на самому початку війни, коли Наталія Могилевська разом із своїм чоловіком дуже багато їздила по прифронтових містах, госпіталях, дитячих будинках, переселенцях. Тоді вони і прийняли це доленосне рішення. 

«Сьогодні дівчаткам три з половиною та дванадцять років. Сьогодні мені не так страшно. Вони сьогодні дуже щасливі, прекрасні, розслаблені діти.  

Я не буду давати жодного інтерв’ю, не буду розказувати про них нічого. Кожна хвилина їхнього спокою – величезна необхідність і щастя для них. Молодша донька перші півроку взагалі не спала. Я всю ніч руку тримала на ній, щоб вона не плакала. Я хочу, щоб вони були в максимальному спокої. Це для мене дуже важливо», - сказала 48-річна Наталія Могилевська. 

Наталія Могилевська на сцені
Наталія Могилевська розповіла про усиновлення під час новорічного концерту "Вечірній Квартал"

Співачка також додала, що сподівається, що в Україні всі діти, які залишились без батьків, знайдуть свої нові родини і людей, які будуть їх любити і про них піклуватися. 

Читайте також - Тімур Мірошниченко планує усиновити ще дітей.