Краще музичне: 5-й дайджест нових українських треків

Краще Медіа разом із засновником музичного онлайн-медіа Слухач UA Сергієм Мартиненком зібрали свіжу добірку релізів українських треків — «Краще музичне».

В добірці ви почуєте релізи від Макса Барських, MONATIK, NK, Олі Цибульської, Bloom Twins, Ані Трінчер, KOLA та ADAM, Alekseev, ROXOLANA, Cheev.

Знаходьте для себе власний трек за сенсами та не перемикайте з програвача українськомовні треки. Чергові музичні новинки чекатимуть на вас вже у наступному випуску «Краще музичне» через два тижні.
 

Монатік, Каменських, Cheev, ROXOLANA
MONATIK, NK, Cheev, ROXOLANA

Макс Барських — Зорепад (Альбом)

Макс Барських презентує перший україномовний альбом. Нова платівка музиканта вийшла на лейблі Warner Music Poland, до якої увійшло 10 треків. 6 з них це абсолютно нові  танцювальні пісні: «Але», «Все можливо», «Не плач», «Нове життя», «Зорепад», «Ритми» та 4 супер блокбастери, перекладені рідною мовою, серед яких:  «Тумани», «Береги», «Лий, не жалій» та «Подруга-ніч». 

«Зорепад» став восьмим за рахунком альбомом в дискографії Барських, над яким Макс почав працювати ще в турі «Знайти себе». Заради неї співак призупинив роботу над англомовними треками, оскільки відчув, наскільки великим є запит слухача на українську музику. 

Макс Барських — Зорепад

NK — Хіти UA (ЕР альбом)

Співачка NK презентує українськомовний EP «Хіти UA», до якого увійшли треки: «Дівчата рулять», «Червоне вино», «Попа як у Кім» та «Це є моя ніч».

«Проєкт NK завжди прагнув до різноманітності, створення музики та контенту різними мовами. В історії проєкту завжди були пісні, виконані як українською, іспанською, так і англійською мовами. У моєму репертуарі завжди було багато українськомовних пісень, але оскільки ці пісні полюбилися слухачам, їх завжди очікували. Звичайно, я і сама відчула бажання, щоб вони звучали рідною мовою. На моїх концертах вже давно виконую їх українською, а сьогодні я ділюся ними на всіх майданчиках», - коментує Настя Каменських.

NK — Дівчата рулять

MONATIK — Направляй мене

MONATIK презентував документальну відеороботу на композицію «Направляй мене». За останній рік артист об’їздив майже усі куточки України з благодійними концертами та виступами для військових, аби подарувати свою музично-танцювальну терапію з піснями, що зашивають душі.

MONATIK — Направляй мене

Анна Трінчер — Очі

В цій пісні співачка розбиває "рожеві окуляри" слухачу та все ж доводить, що справжнє кохання не міф та може існувати, навіть, з перших іскор в очах. 

«Очі» — легка композиція, що розповідає історію палкого кохання, яке зародилося з першого погляду. Очі, як магічний інструмент, що грають з серцями закоханих і водночас допомагають прожити найпотаємніші почуття в житті партнерів.

Анна Трінчер — Очі

Оля Цибульська —  Викликай поліцію

Співачка Оля Цибульська презентувала новий кліп та сингл «Викликай поліцію», який вже став популярним у ТікТок.

Цю пісню співачка присвячує усім жінкам за 30. Жінка — стихійна, як природа. Особливо в 30+. Тут і про температуру повітря, і про свідоме ставлення до свого життя та його найсоковитіших років. Найкраще — не в минулому, не попереду, а прямо зараз. Не проґавте життя! Бо його попри все не можна поставити на паузу. 

Оля Цибульська — Викликай поліцію

Bloom Twins — Beats Not Bombs

21 вересня, в Міжнародний день миру, український дует Bloom Twins, що наразі працює в Лондоні, презентує свій другий сингл Beats Not Bombs із майбутнього мініальбому. Дата релізу вибрана невипадково, адже мир є найзаповітнішою мрією кожного українця, втім, як і будь-якого громадянина цивілізованого світу. 

Beats Not Bombs — трек, що чіпляє й звучить у вашій голові на репіті. Він наче приплив цукру, що дарує релакс і спокій у найважчі часи. На перший погляд пісня може здатися солодкою, але її текст сповнений темними відтінками, що є відзеркаленням відчуттів “все дістало” та “війни всередині нашого розуму” через суцільний біль та спустошення, спричинені російською агресією в Україні. 

Bloom Twins — Beats Not Bombs

ROXOLANA —  Не стій під вікном

ROXOLANA переспівала знаменитий хіт 90-х років - пісню  «Не стій під вікном».Композицію у 1989 році створили Анатолій Матвійчук (текст) та Костянтин Осауленко (музика) для співачки Русі. Трек «Не стій під вікном» увійшов до її дебютного альбому «Ворожка», який став першим українськомовним поп-альбомом сучасної України.

ROXOLANA — Не стій під вікном

Cheev —  Де моя любов живе

Співак Cheev презентував кліп у стилі Sci-Fi. Відео на пісню “Де моя любов живе” змушує замислитися над тим, чи здатні сучасні технології вгамувати біль від трагічної втрати.

Історія розгортається в майбутньому. За сюжетом, героїня втрачає чоловіка, але за допомогою прогресивних технологій, спеціальної програми, може оживити коханого віртуально і жити з ним у симуляції. Але на практиці ідея не приносить омріяного результату, адже штучний інтелект не може замінити справжні почуття, а головне підтримувати живе кохання

Cheev — Де моя любов живе

KOLA ft. ADAM — Зорепади

Співачка KOLA та  співак ADAM презентували спільну пісню «Зорепади», композицію про світле й чисте почуття, яке буває між щиро закоханими Ця робота буде близька і зрозуміла кожному, хто хоч раз в житті відчував чарівний спокій поряд з коханою людиною. Той самий момент, коли байдуже на погоду, події у світі, проблеми на роботі та думку оточення, коли «нема нікого в світі тільки ми одні».

KOLA ft. ADAM — Зорепади

Alekseev —  Океанами стали

Співак Alekseev презентував українськомовну версію свого хіта «Океанами стали».

«Спочатку незвично сприймати нове звучання старих хітів, але це буквально до другого прослуховування - потім вже й не пам’ятаєш як звучала перша версія. Дуже хочу, щоб слухачі підтримали мене у прагненні українізувати мої найкращі пісні. Впевнений, що нове життя моїх хітів остаточне, а старі версії залишаться лише в пам’яті, як історія яка минула», — коментує Alekseev.

Alekseev — Океанами стали

Подивіться також наші попередні музичні добірки кращої української музики: першу, другу, третю, четверту.

Фото: пресслужба артистів