Краще музичне: 2 дайджест нових українських треків

Краще Медіа разом із засновником музичного онлайн-медіа Слухач UA Сергієм Мартиненком зібрали свіжу добірку релізів українських треків — «Краще музичне».

В добірці ви почуєте релізи від DEMCHUK, DANTES, Ivan NAVI, LAUD, Tricky Nicki, Фіолет, TUMAZAR,  Victoria Niro, YAKTAK, YAROSA BURNOS та Holly Lotner.

Знаходьте для себе власний трек за сенсами та не перемикайте з програвача українськомовні треки. Чергові музичні новинки чекатимуть на вас вже у наступному випуску «Краще музичне» через два тижні.

DEMCHUK, Ivan NAVI, LAUD, DANTES
DEMCHUK, Ivan NAVI, LAUD, DANTES

DEMCHUK — Вічність

Співак DEMCHUK презентував нову пісню, в якій освідчується коханій дівчині та милується нею у «білому кольорі».

Серця, пронизані стрілою Купідона та нестача вічності разом — про це співає DEMCHUK у новому синглі «Вічність». Саме у цій пісні ліричним героєм виступає сам співак, адже новий романтичний трек — це справжнє зізнання в щирих почуттях коханій.

DEMCHUK — Вічність

DANTES — Оля

Володимир Дантес презентує українськомовний римейк на пісню про дівчину Олю.

«Дівчина Оля багато разів рятувала мене, і я думаю, багатьох з вас, хто чув її тоді, хто зростав на цій пісні, кому вона дуже подобається. І я вважаю, що вона не повинна зникати. Як вона дала мені декілька разів шанс, так і я їй хочу подарувати нове звучання українською. Вона для мене звучить як нова пісня, але яку я дуже добре знаю», — розповідає Володимир Дантес.

DANTES — Оля

Ivan NAVI — На Мить

Співак Ivan NAVI презентує новий трек «На Мить».

«Після ліричного ЕР “Пишу тобі листа”, мені захотілось хоча б «на мить» повернутись до класичного танцювального звучання. Автором пісні є Дмитро Сисоєв, який написав «Тимчасовий релакс». А сама пісня "На Мить" про те, що коли знаходиш своє справжнє кохання, то весь твій чорно-білий світ наповнюється кольорами, і ти відчуваєш щастя попри все, що відбувається навколо. Саме ці миті дають сили боротись та надію на нове щасливе завтра», — розповідає Ivan NAVI.

Ivan NAVI — На Мить

LAUD — Присмак Виноград

В синглі «Присмак Виноград» розповідається особиста історія співака, яка після прослуховування музичної демки від Сергія Маркова (співавтор релізу) народилась впродовж дня у повноцінну першу пісню, майбутнього, на той момент, перезавантаження проєкту.

Зведення треку відпрацьоване в аналоговий спосіб, тобто ви чуєте не цифрове зведення, а таке, яке робили музиканти у 20-му столітті до появи макбуків і цифри. Це дає особливе звучання, притаманне витокам цього жанру. Напевно саме цей живий підхід до створення нової музики в проєкті LAUD дає такий ефект, емоцію і відчуття того, що в артиста розпочався повноцінний новий етап, як у музиканта, автора і виконавця. 

LAUD — Присмак Виноград

Фіолет — Літня колекція (Збірка пісень)

Гурт Фіолет презентує літню збірку нових та вже відомих треків «Літня колекція».

«Не пригадую, чи розповідав вам, але цьогоріч у Фіолет вийде чотири «сезонні» збірки кращого. Навитворяли, що називається)) Вже зʼявилась друга, літня частина! З «Полуничною», «Стежкою», «Одесою», «Я твій», «До серця» та ще тринадцятьма скрупульозно відібраними мною треками з літнім вайбом, які охоплюють наш шлях від початку десятих до днів теперішніх. Мінори переважають, але по-іншому в нас не було ніколи», — коментує фронтмен Фіолету Сергій «Колос» Мартинюк.

Сергій «Колос» Мартинюк
Фронтмен Фіолету Сергій «Колос» Мартинюк

YAKTAK — Вставай

YAKTAK презентує новий трек «Вставай». Симпатична музика від артиста, але на жаль із вже мейнстримним для лейбла ENKO використанням акустичної гітари.

«Не стійте на місці, рухайтесь вперед і розвивайтеся! Навіть якщо здається, що у Вас нічого не виходить, не зупиняйтеся! Немає нічого неможливого, коли у Вас є внутрішня сила та віра у себе», — коментує YAKTAK.

YAKTAK — Вставай

YAROSA BURNOS — Redemption

Redemption — це змістовний текст, стильний поп з елементами future base, які складають потужну комбінацію для привернення уваги вух слухачів.

Пісня про те, що в кожного є шанс змінити світ, просто потрібно пам'ятати, що всі зміни починаються з самого себе. Найкраща і найсильніша підтримка - це віра в самого себе, але водночас, це і найскладніший шлях.

YAROSA BURNOS — Redemption

Tricky Nicki x Freaky Siren — OK

Один з найвідоміших англомовних реперів України Tricky Nicki презентує спільний трек OK зі співачкою Freaky Siren. Англо-українськомовний літній трек без популярної зараз шароварщини.

«З Freaky Siren ми вже давно знайомі, маємо доволі схожий плейлист, але на жаль випали з поля зору одне одного на тривалий час. Все змінила наша зустріч на дні народженні спільної подруги у 2022 році. Саме тоді ми домовились зробити цікавий трек. І ось вже маємо вайбовий літній трек, щоб трохи відволікти людей від «сірих» пісень», — розповідає Tricky Nicki в ексклюзивному коментарі для добірки «Краще музичне». 

Tricky Nicki x Freaky Siren — OK

TUMAZAR — JULY

Американські гірки та лавірування з парашутом — таким бачить головний герой треку JULY своє кохання: від шаленої пристрасті до розпачу, від нестримного буревію до повного штилю. За словами самого виконавця, парашут — це та точка опори, яка допомагає знайти нові шляхи, побороти перешкоди та врешті-решт поринути в атмосферу справжніх пригод та романтики. 

TUMAZAR — JULY

Victoria Niro — А море манить

Пісня «А море манить» про український Крим і Кримські гори, за якими ми всі так скучили. Чекаємо нашої перемоги, яка відбудеться без сумніву. І всі поїдемо саме у Крим!

«Мені б хотілось би, щоб наша сучасна музика була більш мелодичною. Також я вважаю, що для популярності, зовсім не треба роздягатись», — коментує Victoria Niro.

Victoria Niro — А море манить

Holly Lotner — Коли покидала поріг

Кліп «Коли покидала поріг» екранізує перший день повномасштабного вторгнення. Історія кожної знайомої нам родини в одному відео: чоловік пішов на фронт відстоювати незалежність своєї країни, відправивши родину у безпечне місце. За сюжетом чоловік співачки військовий, прокидається 24-го лютого 2022 року від телефонного дзвінка. Він розуміє, що відбулось та розуміє, що попри емоції, дружині та дочці потрібно їхати у безпечне місце. Повернення чоловіка в кінці відео символізує нашу перемогу — кінець війни.

Holly Lotner — Коли покидала поріг

Дивіться також першу добірку кращих українських нових пісень