Катя Осадча порадила 6 книг, які варто почитати

Ведуча Катерина Осадча назвала 6 книг, які прочитала останнім часом та які рекомендує почитати своїм підписникам в Інстаграм. Серед них 4 художні книги українських авторів і 2 книги – з менеджменту та психології: про кохання, війну, Крим та Донбас, про ефективний менеджмент та емоційний інтелект. 

«Розкажу вам про моє захоплення останнього часу. Що надихає. І вгамовує жагу нових вражень. Ловіть українських авторів, які припали до душі», - написала Осадча.

Катерина Осадча
Катерина Осадча радить книги

1.    Софія Андрухович, «Амадока» 

«Любов. Майже 900 сторінок. Життя великої родини, від війни до війни, крізь сторіччя. Вже знаю, що закінчу і сумуватиму за ними».

2.    Ілларіон Павлюк, «Я бачу, вас цікавить пітьма»

«Про своє захоплення романом Іларіона Павлюка я вже розповідала, але ще раз не можу не згадати – обов'язково до прочитання в укрсучліт».

3.    Сергій Жадан, «Інтернат»

«Ось воно. Українська сучасна література. Напередодні закінчила Інтернат. 3 дні життя двох чоловіків на лінії розмежування навесні 2015 року. Це те, що повинен знати кожен, коли страшна велика війна давно була набагато ближчою, ніж нам здавалося».

4.    Анастасія Левкова, «За Перекопом є земля»

«Про кримський роман Анастасії Левкової теж розповідала. Якщо ви ще не читали, обов'язково купуйте та поринайте в цю історію. Крим, який ми обов’язково повернемо».

5.    Алла Заяць, «Енергетичний менеджмент»

«Все про нас, як балансувати і не впасти з цих гойдалок у прірву. Дуже прикладні поради самодопомоги та важливість слухати свій стан».

6.    Володимир Станчишин, «Емоційні гойдалки війни»

«Про емоційний інтелект, відновлення енергії та куди вона витрачається, якщо її не контролювати».

Також письменниця Оксана Забужко поділилася своїм списком найкращих українських книг

Дивіться 5 улюблених книг від Стівена Кінга

А також Топ-10 цікавих книг від видавництва Vivat