Зірка «Беверлі Хіллз» Торі Спеллінг розлучається з чоловіком після 18 років шлюбу

50-річна зірка серіалу 90-х «Беверлі Хіллз, 90210» Торі Спеллінг офіційно подала на розлучення із чоловіком Діном Макдермоттом. Пара прожила разом 18 років і народила п’ятьох дітей. В документах, які оприлюднили західні ЗМІ, акторка просить суд присудити їй аліменти від чоловіка та одноосібну фізичну опіку над всіма п’ятьма дітьми: 17-річним Ліамом, 15-річною Стеллою, 12-річною Хетті, 11-річним Фінном та 7-річним Бо. 

Торі Спеллінг з чоловіком і дітьми
Торі Спеллінг з чоловіком Діном Макдермоттом і дітьми

Проблеми у шлюбі у Торі Спеллінг та Діна Макдермотта з’явилися давно, але заради дітей пара продовжувала жити разом і працювати над стосунками. Але влітку 2023-го все ж таки подала документи на розлучення. В той же час вони почали і жити окремо. Торі це пояснювала тим, що нібито в їхньому будинку пліснява, тому вона разом з дітьми переїжджає до трейлерного будиночку. 

Тоді ж Дін дав скандальне інтерв’ю, в якому розповів, що саме його не влаштовує в дружині. Одна з причин стосувалася їхнього подружнього ліжка – дружина дозволяла спати в ньому їхнім домашнім улюбленцям собакам і свині, а для самого чоловіка там місця не знаходилося. 

Торі Спеллінг
Торі Спеллінг

Сама Торі Спеллінг нічого не коментувала, хоча було про що розповісти – чоловік її зраджував і довгий час мав алкогольну залежність. Акторка останнім часом дуже схудла на нервовому грунті. До того ж тривалий час сім’ю переслідували фінансові труднощі і хвороба молодшого сина. 

Для Торі Спеллінг це другий шлюб. Вперше акторка вийшла заміж у 2004-му за актора і режисера Чарлі Шейніана. Через два роки вона розлучилася і побралася з актором Діном Макдермоттом. 

Діти з Торі Спеллінг
Діти з із нянею, яка ще виховувала саму Торі Спеллінг, коли тій було 13 років. Зараз ця жінка живе і досі в сім'ї акторки і допомагає із вихованням п'ятьох дітей.
Торі Спеллінг
Торі Спеллінг

Читайте також про розлучення Х'ю Джекмана після 27 років шлюбу.

Фото: Інстаграм