Х’ю Джекман розлучається з дружиною після 27 років шлюбу

Акторське подружжя Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс прожили у шлюбі 27 років і вважалися однією з найміцніших і найщасливіших пар в Голівуді. Але вирішили розлучитися за взаємною згодою.

Американське видання People отримало ексклюзивну заяву Джекмана і Фернесс: «Ми були щасливі прожити майже три десятиліття разом у прекрасному шлюбі, сповненому кохання. Зараз наші шляхи змінюються, і ми вирішили розійтися, щоб продовжити індивідуальне зростання. Наша сім’я була і завжди буде нашим найвищим пріоритетом. Ми розпочинаємо цю наступну главу з вдячністю, любов’ю та добротою».

Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс
Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс

Х’ю Джекман та Дебора-Лі Фернес обидва родом з Австралії, познайомились на зйомках серіалу «Кореллі» - про жінку-психолога, яка працює у в’язниці з найскладнішими пацієнтами. Фернес грала лікаря, а роль одного з них якраз і дісталася молодому Джекману. 

Одружилась пара у квітні 1996 року – на той момент Деборі-Лі Фернес було 40 років, а Х’ю Джекману – 27. Х’ю і Деборра довгий час мріяли про біологічних дітей, але після кількох викиднів всиновили двоє дітей – сина Оскара (зараз йому 23 роки) та доньку Єву (зараз їй 18 років). 

Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс
Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс прожили у шлюбі 27 років
Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс
Х’ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс
Х’ю Джекман
Х’ю Джекман

Нагадаємо, після 16 років шлюбу розлучився і зірка "Аквамена" Джейсон Момоа.

Фото: Інстаграм