За крок до розлучення: MamaRika зізналась про проблеми у шлюбі

MamaRika зізналась, що їх стосунки з чоловіком на межі розриву

Співачка MamaRika випустила драматичну пісню “Хтось йде”. За її словами цей трек, як і всі інші роботи співачки — автобіографічний. І зараз їх шлюб з шоуменом Сергієм Середою, з яким вони більше дев’яти років разом і мають сина Давіда, під загрозою.

За словами співачки, така криза стосунків спіткала їх сім'ю вперше. І зараз вони роблять усе для того, щоб врятувати ці важливі для обох взаємини, але це виявилось складніше, ніж здавалось обом.

MamaRika
MamaRika

Я би дуже хотіла сказати вам, що “Хтось йде” — це трек про досвід, якийсь ми колись пережили, і у нас вже все добре. На жаль — ні. Усе відбувається прямо зараз, в цей момент, в цю секунду. Підтримувати те багаття, яке розпалилось дев'ять років тому і палало увесь цей час, неймовірно складно, це реальне доросле життя.

щиро зізнається MamaRika.
Сергій Середа і MamaRika
Сергій Середа і MamaRika

За словами співачки, найскладнішими для їх родини були останні чотири роки — починаючи від карантину і закінчуючи повномасштабним вторгненням. Ті, які були нелегкими для кожного українця.

«Звісно, не завжди все було гладко, нас неодноразово хитало в різні боки, але ми завжди брались за руки і тримали один одного. Проте так важко, як зараз, не було ніколи. Пісня “Хтось йде” — про те, що ми відчуваємо та проживаємо прямо зараз. Впевнена, вона відгукнеться в серцях багатьох, бо такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар. Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живем. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію», - каже MamaRika.

MamaRika з чоловіком Сергієм обіймаються
MamaRika з чоловіком Сергієм Середою

MamaRika каже, що хотіла би побажати усім парам не здаватися, намагатися усіма можливими і неможливими зусиллями та методами зберегти сім'ю, адже саме родина, — це найважливіше у житті кожного.

«Сім'я у мене завжди на першому місці. Ця пісня — важка, але правдива. Так само важкими були і зйомки кліпу. Було дуже холодно — і на вулиці, і на серці.У відео ви побачите справжні емоції, які вирують у нас всередині. Ми не хочемо нічого приховувати, і на своєму прикладі показуємо, шо це ок бути не ок, що в житті бувають і такі надскладні періоди», - ділиться MamaRika.

Співачка зізнається: вона щиро сподівається, що усі, хто має такі само складнощі, як їх сім'я, після перегляду кліпу отримає сили та натхнення зробити усе, щоб їх подолати! 

MamaRika - Хтось Йде