«Я записувала цю пісню крізь сльози»: Оля Полякова представила україномовну пісню

Оля Полякова випустила емоційну пісню українською мовою, в якій звернулася сама до себе - «Все буде добре, Оля». Це перший музичний реліз співачки від початку повномасштабного російського вторгнення.

«Ця війна - хіба не найстрашніше, що могло статися з людством, ми всі переживаємо жахливі втрати, але я і досі вчу себе вірити. Навіть, коли немає сил, немає натхнення і здається, що це кінець. Я записувала цю пісню крізь сльози, бо в ці часи я щодня хочу чути, що все буде добре. І я справді в це вірю. Вірю в перемогу, в ЗСУ, в наше щасливе і незалежне майбутнє» - розповідає Полякова.

Оля Полякова
Оля Полякова

«Все буде добре, Оля» - це емоційний сингл в новому для співачки стилі, адже нові часи потребують нового звучання і нових меседжів. Заспівавши українською і дещо змінивши жанр, Оля Полякова зберегла головні ознаки своєї музики - відвертість, сповідальність та абсолютну щирість зі своїм слухачем. Вперше ця пісня пролунала на концерті в київському метро, де глядачам було важко втримати сльози.

Музику і слова до нового релізу створила авторка славнозвісної «Королеви ночі» - Ольга Бажана. Зараз, в співпраці з командою Полякової, Бажана пише новий альбом для української співачки.

Оля Полякова
Оля Полякова

До початку повномасштабної війни Оля Полякова була найгастролюючою артисткою України. Вона мала телевізійні контракти, концерти, багатотисячні стадіони, любов слухачів. Але, як і в усіх українців, її життя змінилося в одну ніч.

«В цій пісні повторюється рядок, що у нас у всіх вихід один - вірити, що все буде добре. І частіше казати про це собі і одне одному».

Оля Полякова - Все буде добре, Оля

Оля Полякова висловила свою думку щодо російських артистів, які мовчать про війну.

Фото: пресслужба