Учасник «Холостячки-2» фрідайвер Андрій Хветкевич зробив камінг-аут

Учасник "Холостячки-2" Андрій Хветкевич оголосив про заручини з хлопцем

Учасник другого сезону «Холостячки», один із головних претендентів на серце Злати Огнєвич, відомий фрідайвер, підводний фотограф та бізнесмен Андрій Хветкевич зробив камінг-аут і повідомив про заручини з коханим хлопцем із Колумбії. 38-річний чоловік написав про це на своїй сторінці в Інстаграм. 

«Довгий час я керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року я багато думав і розмірковував над собою, і нарешті я готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Я знаю, що ви мене любите, і я сподіваюся, що ви мене підтримуєте. Я знаю, що у вас можуть бути запитання (бо у мене точно були). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе.

Нещодавно він сказав «Так», і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наше заручення та його день народження», - написав Хветкевич. 

Андрій Хветкевич плаває під водою
Андрій Хветкевич з коханим хлопцем

Із заручинами Андрія Хветкевича вже привітали Злата Огнєвич, переможець «Холостячки-2» Андрій Задворний, Олексій Тригубенко, Вінченцо Дулепа, ведучий Григорій Решетник та інші учасники проєкту та друзі. 

Але такій новині не всі були раді – одразу після камінг-ауту від Андрія Хветкевича на сторінці в Інстаграм відписалося 100 тисяч підписників. 

Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич
двоє чоловіків під водою
Андрій Хветкевич зазначив, що після новини про його заручини з хлопцем від нього в Інстаграм відписалось 100 тисяч підписників
Андрій Хветкевич
Андрія Хветкевича привітав колега з "Холостячки" Андрій Задворний
чоловіки у морі
Андрія Хветкевича привітала Злата Огнєвич

Фото: Інстаграм