Тарас Цимбалюк розповів, як познайомився з новою дівчиною Світланою Готочкіною

Романтичні стосунки зірок – найгарячіша тема для шанувальників. Український актор Тарас Цимбалюк майже рік тому розійшовся з дружиною і знову набув статусу холостяка. Виявляється, ненадовго… На своїй сторінці у соцмережах він натякав на нові стосунки, але довго приховував ім’я своєї пасії. Але згодом стало відомо, що нову кохану Цимбалюка звати Світлана Готочкіна, вона рестораторка та власниця бренду одягу. 

Тарас Цимбалюк на дивані з дівчиною
Тарас Цимбалюк та його нова дівчина Світлана Готочкіна

«Чесно кажучи, я не планував стосунків. Усе сталося спонтанно! Нас познайомила спільна подружка Настя, і відтоді почалося спілкування. Все було дистанційно, в телефоні. Та за кілька днів я відчув, що на одній хвилі з цією людиною. Здавалось, ми наче знайомі не перший рік. Відбувався такий синхрон і розуміння, коли можна бути собою в усіх проявах», – зізнається Тарас Цимбалюк за лаштунками проекту «єПитання», який покаже Новий канал.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Тарас зі Світланою разом уже п’ять місяців. Пара поки що не живе разом, але частенько проводить час один в одного.

«Ми насолоджуємося побутом. Звичайними, здавалося б, діями: вечеряти разом, дивитися фільми, прогулюватися. Ці банальні речі мають для нас цінність! Дуже приємно ввечері, втомленими, просто сидіти поряд, втичити в телефони й паралельно спілкуватись. У цьому моменті нам кльово! Нас об’єднує спільне почуття гумору. Також, у якійсь мірі, спортзал. Любимо займатися спортом. Єдине, мені хочеться частіше працювати з залізом, «качатись», а у Свєти, скажімо, більш дівчачі тренування», – розповідає актор. 

Тарас Цимбалюк і Світлана Готочкіна
Тарас Цимбалюк і Світлана Готочкіна

Читайте також - Тарас Цимбалюк розповідає, що йому не подобається у дівчатах.

Фото: Інстаграм