Сильно, пекуче, до сліз: слухачі емоційно відреагували на нову пісню Саши Чемерова «Ну привіт»

Відомий український музикант та продюсер Саша Чемеров презентував нову пісню «Ну привіт», в основі якої переживання та прообрази українців, зібрані за рік війни.

Це перша композиція, яку написав музикант від початку повномасштабного вторгнення. В сюжеті описані прообрази як безпосередніх учасників війни, так і України в цілому. Це нова історія нашої країни, яку пишуть нині, ризикуючи життям, воїни ЗСУ, проживають діти, у яких відібрали дитинство, оплакують звичайні українці, що вижили. Невідомо, яка доля чекає на кожного з них, але є один постулат – Україна вистоїть, воскресне і поверне своїх людей додому з фронту та інших країн у рідні місця. Та після здобуття бажаної перемоги кожному українцю буде необхідно:

«Виплакати жаль, загартувати сталь,
Залисніти й заблищати, як кришталь»

Саша Чемеров
Саша Чемеров

«Це квінтесенція того, що пережив я і український народ за рік війни, ця пісня про те, що я бачив, спостерігав. В ній закладено багато сенсів, які будуть зрозумілі тим, хто володіє інформацією про війну не з пабліків, а з власного досвіду. Вона про сьогодення і майбутнє, яке нас чекає після перемоги. Ми маємо не тільки побороти ворога, а ще й зуміти зберегти себе, підтримати тих, кому буде непросто, відновитися, скинути тягар страшних подій заради світлого майбутнього, заради життя», – прокоментував нову пісню Саша Чемеров.

Саша Чемеров - Ну Привіт (Lyric video)

Послухайте також пісні Саші Чемерова, які він записав разом з Андрієм Хливнюком, а також з Христиною Соловій.