Руслан Ханумак виїхав до США: «Нехай я буду в очах багатьох зрадником»

Український актор та комік Руслан Ханумак під час війни виїхав з України до США. Таке рішення він прийняв аби зустрітися зі своїм 6-річним сином Артуром, який від початку повномасштабного вторгнення живе в Маямі разом зі своєю мамою, відомою блогеркою Аліною Шаманською. Як йому вдалося перетнути кордон, актор не пояснив.

Про першу зустріч із сином Ханумак зняв відео і виклав в інстаграм. Руслан написав пост російською мовою, де зазначив, що довго мріяв про цю зустріч. І тепер має намір залишитись разом із сином в США аби хлопчик ріс разом із батьком. Повертатись в України він поки не збирається. Ханумака навіть не турбує, що відтепер його вважатимуть зрадником.  

Руслан Ханумак із сином
Руслан Ханумак в США зустрівся із сином
Руслан Ханумак
Руслан Ханумак зняв зустріч сина

«Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я проживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою... Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран.

Ніякий клімат та пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та кохання Мами не замінять дитинство з батьком… Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син зростатиме з татком. Ми знову разом», - написав Руслан Ханумак. 

Руслан Ханумак із сином
Руслан Ханумак із сином Артуром

Нагадаємо, що до початку повномасштабного вторгнення Руслан з ексдружиною виїхав до Європи, а згодом до США. У 2023 році він повернувся до України. У червні 2024-го Аліна Шаманська повідомила, що офіційно розлучилася з Русланом Ханумаком.