Аліна Шаманська та Руслан Ханумак офіційно розлучилися

Після шести років шлюбу офіційно розлучилися блогерка Аліна Шаманська та актор, режисер і зірка Ліги сміху Руслан Ханумак. Аліна сама про це повідомила в сторіс Інстаграм – ще 11 березня 2024 року суд ухвалив їхній позов про розірвання шлюбу. Пара була разом шість років. Вперше Шаманська оголосила про намір розлучитися в січні 2023 року. Останні два з половиною роки Аліна разом із маленьким сином через війну в Україні живе в США, в Маямі.

Аліна Шаманська поділилася зі своїми підписниками, що з приводу розлучення не засмучена і жодного разу не пошкодувала про своє рішення. 

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак
Аліна Шаманська та Руслан Ханумак

«Я офіційно розлучена і зовсім не розлючена, а щаслива. Дуже рада, що прийняла це рішення. Жодного разу за цей тривалий час в мене не було жодного сумніву. Жодного разу я не пошкодувала про свій вибір. Тепер переді мною просто мільярди, мільйони шляхів. Я буду обирати той, який захочу. Я вільна, сильна, незалежна, молода та красива і все життя попереду!», - розповіла Аліна.

Аліна Шаманська також наголосила, що не варто триматися за чоловіка чи дружину, якщо в шлюбі щось не влаштовує. Жінка додала, що, хоч розлучення – це неабияк боляче, але з усім можна впоратися.

Аліна Шаманська
Аліна Шаманська

«Не хочу ідеалізувати цю історію, тому що спочатку буде боляче. Це смерть родини, яка б вона не була. Але «це боляче» можна пережити за допомогою спеціалістів, за допомогою самопізнання, внутрішнього зросту, побудови внутрішньої опори. Час лікує абсолютно все, як би банально не звучало. Абсолютно усе в цьому світі можна пережити. Біль стає все меншим. Спочатку, звісно, депресії, неможливість засинати і прокидаєшся постійно у тривозі, чогось не вистачає, боляче, а потім все переживеш», - зазначила блогерка. 

Аліна Шаманська з собачкою
Аліна Шаманська розлучилася з чоловіком
Аліна Шаманська
Аліна Шаманська

Фото: Інстаграм