Через публічне приниження блогерка Аліна Шаманська розлучається з Русланом Ханумаком

Відома блогерка Аліна Шаманська розлучається з чоловіком, зіркою Ліги сміху, серіалів «Пацики» та «100 000 хвилин разом», сценаристом Студії "Квартал 95"  Русланом Ханумаком. Останньою крапкою, що підштовхнуло жінку до цього кроку, стало публічне приниження. Про це сама Аліна написала в Інстаграм. Мова йде про те, що інша відома блогерка запостила відео, в якому грала в гру разом з Русланом Ханумаком – обидва опинилися в досить непристойних позах. Підписники не залишили це без уваги та написали багато негативних коментарів.

Аліна Шаманська
Аліна Шаманська

«Коли тебе публічно принижують та насміхаються під фото, де зображений твій чоловік, який треться геніталіями з іншою блогеркою в неї вдома на Різдво. І ти просиш заступитися. А тобі відповідають «мы выше этого». Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: «значить це не твій чоловік. Так, це не мій чоловік», - написала Шаманська.

Руслан Ханумак
Той самий скрін з відео, де Руслан Ханумак гра в гру

Також блогерка зазначила, що ця непристойна гра її чоловіка – не єдина причина подати на розлучення.

«Чи є дана ситуація причиною розлучення? Звісно, ні. Це просто феєрична остання крапка. Дякую за підтримку. Жаліти мене не треба. Я обов’язково буду щасливою», - написала Аліна.

Шаманська, яка зараз перебуває разом із сином в Америці, написала, що вона не буде навмисно роздмухувати цю тему і робити з цього скандал.

«А подробиці не чекайте. Я маю високий рівень відповідальності перед своїм сином, я маю людські цінності та повагу до тієї родини, яка в мене була. До останнього не хотіла виносити ані крихти особистого сюди, але вибір зроблено за мене. Якщо мене немає кому захисти у публічній площині - я зроблю це сама», - написала жінка.

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак
Аліна Шаманська та Руслан Ханумак
Аліна Шаманська
Аліна Шаманська із сином Артуром зараз перебуває в США

Читайте про пластичні операції, які робила Аліна Шаманська.

Фото: Інстаграм