Потап, Винник, Дорн: Андрій Лузан назвав артистів, в яких розчарувався під час війни

Один із засновників комедійного шоу «Леви на джипах» та учасник Ліги сміху Андрій Лузан розповів про трьох українських артистів, в яких розчарувався за останній рік. Все через їх невиразні дії під час повномасштабної війни. В інтерв’ю «Слава+» шоумен розповів, чому саме Потап, Олег Винник і Іван Дорн його розчарували.

Ще з 2015 року Андрій Лузан був захоплений Потапом, його талантом писати пісні і керувати великою компанією MOZGI. Однак через кілька років після знайомства ця захопленість зникла – адже хлопець пересвідчився, що Потап – звичайна людина. 

Андрій Лузан
Андрій Лузан

На питання ведучого, щоб він сказав музиканту, якби зараз зустрів, Андрій, посміхаючись відповів:

«Що Льоша? Як Барса? Як відпочинок? Я знаю багато інсайдів, що відбувалося в компанії MOZGI, хто і як там пересувався. І те, що він зараз розповідає в інтерв’ю… ну, Льоша, ну що ти таке кажеш? Це ж якась нісенітниця. Так, трохи в ньому розчарувався.

Взагалі є розчарування – я це називаю – в олдскульному шоу-бізнесі. 

Я дуже розчарувався (хоча і не був ним зачарований) в Олегу Виннику. Не розумію, що з ним коїться. Де він дівся? Що він робить?»

Слава Дьомін, Андрій Лузан
Слава Дьомін, Андрій Лузан

Ведучий сказав, що Олег Винник допомагає ЗСУ, на що Лузан відповів:

«Ми вимірюємо в інфопросторі КПД що ти робиш. Чекав від нього більшого. Є мабуть сором у зірок, хто виїхав за кордон. Вони собі думають: «Я краще там тихіше буду сидіти, допомагатиму, щоб нічого поганого про мене не сказали». Взагалі є розчарування в усіх чоловіках-зірках, які поїхали з країни». 

Слава Дьомін, Андрій Лузан
Слава Дьомін, Андрій Лузан

Також Лузан згадав і Івана Дорна, до якого «ставиться непогано як до контент-мейкера».

«Але останній його кліп мене дуже сильно зачепив. Що ти таке городиш в пісні? Взагалі, я з повагою ставлюся до його творчості, мені подобались його пісні. Але останній його трек… коли я почитав, що він там співає… Камон, ти не маєш права читати такі рядки». 

А серед артистів, якими захоплюється, Андрій Лузан назвав Wellboy: «Мені подобається все, що він зараз робить. Що він не кліширован, відмовився від примітивних прийомів і став набагато стильнішим». 

Слава Дьомін, Андрій Лузан
Слава Дьомін, Андрій Лузан

Андрій Лузан разом зі своїми колегами з «Леви на джипах» від початку повномасштабного вторгнення активно допомагають українським захисникам – за рік вони зібрали понад 60 мільйонів гривень допомоги. 

Читайте також, скільки задонатив Іван Дорн в фонд Маші Єфросиніної