Відомо про стан здоров’я та місцеперебування Олега Винника

В команді співака нарешті офіційно прокоментували, де зараз перебуває Олег Винник, що з його станом та коли він повертається в Україну.

У свіжому випуску нa YouTube-кaнaлі  “Зірковий” голова фан-клубу Олега Винника «Вовчиці» - Валерія Барон, дала офіційні коментарі стосовно місця перебування та діяльності Олега Винника. Адже після початку повномасштабного вторгнення популярний український співак зник з інформаційного простору і його шанувальники лише за чутками здогадувалися, де він та що з ним. Зокрема, з’являлася інформація, що співак перебуває у Німеччині, а мовчить, тому що має проблеми зі здоров’ям. Валерія підтвердила, Олег справді у Німеччині, а саме – у Берліні.

Олег Винник
Олег Винник

«Це чітка інформація і вона правдива. Він там живе. Він там жив і 10 років тому, і 15, він там працював. Він живе в себе вдома. Тобто, вдома, мається на увазі, там, де в нього є житло. Він є громадянин України, в нього дуже болить за це все, що тут відбувається зараз, але його стан здоров’я не дуже йому зараз дозволяє бути у публічному просторі (…) він дуже страждає без сцени зараз, але так склалися обставини, і стан здоров’я, що, на разі, на сцені стояти він не може”, - каже жінка.

Яка саме хвороба у Винника, Барон не відповіла, оскільки Олег категорично заборонив обговорювати цю тему. Валерія переконує, що учасники фан-клубу із розумінням поставилися до від’їзду свого кумира та з нетерпінням чекають його повернення в Україну. А це, за словами Барон, відбудеться обов’язково, адже Олег вже готує нову концертну програму.

«Він продовжує працювати плідно в студії і готує нові пісні»

Олег Винник
Олег Винник

За словами Валерії, Олег активно займається благодійністю. Аби допомагати воїнам на передовій і, навіть, заснував, благодійний фонд «Вовчиця», по суті на іще одну його платформу, виявляється, перетворився фaн-клуб. У  співпраці з іншими фондами вони забезпечують фронт автомобілями, тепловізорами, теплим одягом, касками та бронежилетами. Проте, чимало  українців із осудом поставилися до того, що одна із найпопулярніших зірок України покинула її у такий відповідальний момент.

«Люди не всі все знають. І я б хотіла звернутися до всіх, що ніколи не засуджуйте людину, доки ви не знаєте всю інформацію до кінця (…) коли він повернеться на велику сцену, а це, я впевнена, точно відбудеться і я точно знаю, що прийдуть на концерт і мені цікаво, яким чином вони будуть дивитися йому в очі, ті хто міг засуджувати», - прокоментувала Валерія хейт Винника.