POSITIFF розповів про нову команду та як бореться зі стресом

Більше року йде повномасштабна війна в Україні, щоденні нелегкі для сприйняття новини неабияк впливають на загальний стан людей. Хтось легко справляється зі стресом і продовжує працювати, а хтось щоразу докладає багато зусиль, аби опанувати себе. Українські знаменитості теж інколи зіштовхуються з апатією чи тривожністю. Але за рік повномасштабної війни вже мають особисті лайфхаки у боротьбі з такими станами.

Музикант POSITIFF за лаштунками шоу «єПитання» на Новому каналі розповів про свій досвід боротьби зі стресом. 

«Я вмикаю музику. Думаю, що це зараз найголовніша штука, аби відволіктися. Частіше за все джаз, соул, фанк 70-х чи сучасний український фанк. Також дивлюся подкасти. Або полюбляю увімкнути стендапи американських артистів. Раджу послухати Дейва Шапела, Ендрю Шульца та Джо Рогана. Також у подоланні стресу допомагає солодке. Зізнаюсь, я зараз на дієті, але можна з'їсти чорний шоколад, банан чи безглютенове печиво, і все буде добре», – каже артист. 

POSITIFF
POSITIFF

Олексій Завгородній (справжнє ім’я виконавця – прим. ред.) зізнається, що останнім часом йому було важко писати пісні.

«Коли я відокремився від усіх продюсерів, то було справді складно. Але зараз перебуваю в процесі того, аби зробити свою творчість стабільною і кльовою. Важливо спілкуватися з друзями та сім’єю, мати людей, які завжди підтримають. І, головне, щоб поруч була класна команда! І в мене така є», – говорить POSITIFF.