Переможниця «Холостяк» Олександра Шульгіна вагітна вдруге

Блогерка та фітнес-тренерка Олександра Шульгіна, переможниця першого сезону українського реаліті «Холостяк» повідомила, що вже вдруге вагітна. Олександра стала мамою донечки Анджеліни у червні минулого року, тож ще й рік не минув, а Шульгіна повідомила про другу вагітність. 

Про радісну новину блогерка фітнес-тренерка повідомила у себе на сторінці в Інстаграм, опублікувавши спільне фото з американським чоловіком та маленькою донечкою. На фото Шульгіна показує свій кругленький животик. 

Олександра Шульгіна
Олександра Шульгіна з американським чоловіком та маленькою донечкою

«Наше кохання потроїлося! Супермен і я чекаємо на ще одну зірочку. А Анджелішка братика чи сестричку. Ми вже знаємо стать дитини і я обов'язково скоро з вами поділюся. Але все поступово. Дякую заздалегідь за ваші теплі слова! Знаю, що ви радієте нашому щастю разом із нами. Ох, а я пишу цей пост і плачу. Рівень моєї чутливості знову зашкалює»,

написала Шульгіна.
Олександра Шульгіна з дитиною на руках
Олександра Шульгіна з донькою Анджеліною

Олександра Шульгіна останні кілька років живе у США, в Лос-Анджелесі, заміжня за американським бізнесменом. Вона не називає ім’я коханого, а в соцмережах називає його просто Супермен (на зразок Керрі Бредшоу із серіалу «Секс і місто»). 3 червня 2022 року у пари народилась донька Анджеліна. 

Цікаво, що і головний герой першого сезону «Холостяк» Макс Чмерковський зараз також чекає на другу дитину зі своєю дружиною, австралійською танцівницею Петою Маргатройт. 

Олександра Шульгіна з дитиною стоїть біля моря
Олександра Шульгіна з донькою
Олександра Шульгіна
Олександра Шульгіна з чоловіком та донькою

Фото: Інстаграм