Екс-Холостяк Макс Чмерковський вдруге стане батьком

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд чекають на другу дитину

Відомий хореограф і танцівник, учасник першого українського сезону «Холостяк» Макс Чмерковський і його дружина, танцівниця із Нової Зеландії Пета Маргатройд чекають на другу дитину. Про це сама Пета повідомила в своєму інстаграм, опублікувавши світлини з кругленьким животиком.

«Мені дуже приємно нарешті оголосити, що ми з Максом чекаємо нашого Чмерковського #2. Після 2 років постійної боротьби та душевного болю, 3 викиднів і невдалої пересадки ембріонів… У нас є здорова «булочка в духовці». Це був шок для всіх нас, і ми дізналися про це прямо перед тим, як я збиралася на другий тур ЕКЗ.

Я хочу подякувати ВСІМ ВАМ, хто був зі мною протягом цієї подорожі, від самого початку зачаття. Таке відчуття, що я ділюся цією новиною зі своєю великою родиною. Дякую, що поділилися своїми історіями та порадами, які допоможуть мені пройти цикл ЕКЗ, і дякую за безліч підбадьорливих коментарів і повідомлень. Я прочитала їх усі.

Ця новина принесла велику радість нашій родині, і ми маємо бути вдячними за це», - написала Пета.

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд із сином
Макс Чмерковський і Пета Маргатройд із сином Шайя

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд чекають на народження дитини в червні.

Нагадаємо, Макс Чмерковський і Пета Маргатройд разом вже більше 10 років, з 2012-го. Зіграли весілля у 2017-му. У пари є 5-річний син Шайя Олександр.

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд
Макс Чмерковський і Пета Маргатройд
Макс Чмерковський і Пета Маргатройд
Макс Чмерковський і Пета Маргатройд із сином

Фото: Інстаграм