Ольга Сумська розповіла про містичне місце в Україні, відвідавши яке Руслана Писанка зустріла своє кохання

Подруга акторки Ольга Сумська в ефірі «Сніданку. Вихідний» поділилась яскравим спогадом про Руслану Писанку, який пов'язаний з її особистим життям. Під час гастролей до Сум Руслана вирішила відвідати Яблуню кохання, якій понад 250 років. Туди їдуть задля того, аби зустріти своє кохання. Сумська згадує, як розповіла про це дерево Писанці, яка захотіла його відвідати, адже на той момент саме шукала кохання у житті.

«Яблуня кохання – це унікальне дерево. Туди їдуть, щоб зустріти своє кохання. Я розповіла цю історію Руслані, знаю, що на той період вона була одна і мріяла зустріти свою половинку. Вона одразу загорілась цією ідеєю, каже «Їдемо!». Кажу, треба зайвих десь 60 км проїхати.  І ми заїхали туди перед виставою, місто Кролевець, там росте Яблуня кохання. Вона обійняла дерево і не відпускала його десь годину. Це було так зворушливо. І що ви думаєте: через два місяці вона зустріла свого чоловіка Ігоря. Це унікальна історія. Потім Руся мені казала «Ольчик, я навіть не знаю, як би склалася доля без тієї яблуні і твоєї підказки», - наголосила Сумська.

Ольга Сумська та Руслана Писанка
Ольга Сумська та Руслана Писанка

Кролевецька яблуня-колонія, або як її називають Яблуня кохання — це унікальна ботанічна пам'ятка України. За легендами, понад 250 років тому її посадив садівник князя Мещерського на честь свого кохання. Це дерево, яке буквально створює сад: від коріння однієї яблуні проросли інші. Існує повір'я, що якщо обійняти стовбур цього дерева та взяти собі його яблуко чи гілочку, то знайдеш кохання.

Нагадаємо, Руслана Писанка несподівано пішла з життя після важкої хвороби, яку лікувала у Німеччині. В останні дні біля неї був її коханий чоловік Ігор Ісаков, з яким вона прожила більше 10 років.

Руслана Писанка з чоловіком на кухні
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим

Фото: соцмережі