Чоловік Руслани Писанки розповів про хворобу, яка так швидко забрала її життя

Відома ведуча та актриса Руслана Писанка померла 19 липня у Німеччині, куди поїхала за програмою Червоного хреста у березні. Про цю сумну новину стало відомо з ефіру «Сніданку з 1+1». Тоді ведучі лише сказали, що Писанка останні місяці вела важку боротьбу із хворобою, але діагноз не озвучили. Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у Фейсбук зробив допис, подякував всім друзям та колегам Руслани за тисячі слів підтримки та співчуття. А також написав, що одна з найстрашніших хвороб – рак – забрала життя Руслани Писанки. 

«Друзі, довго не міг змусити себе відкрити фейсбук, декілька разів поривався, але така кількість співчуття... Я просто боявся, що в мене не вистачить сліз то все прочитати. Не знаходжу того слова, наскільки я вдячний всім нашим з моєю Русічкою друзям.

Знаю, що мушу повідомити, тож: у Русі був рак, на жаль, агресивна форма й трохи запущений. Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину. На жаль, імунітет не витримав...»,

написав він.
Руслана Писанка з чоловіком
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим

Також додав, що прощання з Русланою Писанкою буде спочатку у Німеччині, у місті Кайзерлаутерн, де вона провела свої останні дні. А потім у рідному Києві – місті, де вона народилася, виросла, побудувала успішну кар’єру, знайшла друзів.

Ігор Ісаков написав, що зараз сам перебуває у вкрай пригніченому стані, але заради пам’яті коханої дружини має триматися:

«Мій стан зараз ,опишу синонімами : розчавлений, зломлений, знищений. Знаю, що то б ніколи не сподобалось моїй дружині, тож намагаюсь потроху починати відпускати. Спробую зрозуміти сенс її улюбленого вислову «жизнь прекрасна». Люблю вас. Дякую за те, що ви поділяєте цей біль зі мною. Молюсь за вас, за Україну . Й точно знаю, що Бозя забере її до себе, бо я точно знаю, що вона того варта...»

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка з чоловіком
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим

Читайте спогади про Руслану Писанку та її таємну роль у кіно від режисерки Наталки Ворожбит.

Фото: Фейсбук