Олег Собчук з гурту «СКАЙ» розлучається після 20 років шлюбу

Лідер гурту «СКАЙ» Олег Собчук розлучається з дружиною Мариною після більше ніж 20 років подружнього життя. Про це стало відомо з допису дружини, яка в сторіс виклала скрін скандальної переписки з чоловіком. Марина напряму називає чоловіка аб’.зером, а їхні стосунки – токсичними. Хоча і раніше у пари в шлюбі були проблеми, вони навіть відвідували сімейного психолога. Але зараз обидва налаштовані на розлучення.

Олег Собчук
Олег Собчук

«Ось так реагує аб'юзер, коли ти починаєш говорити правду про нього. Вперше за 20 років! Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися. Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро», — пише Марія.

Марія Собчук
Марія Собчук - дружина музиканта Олега Собчука

У цій приватній переписці подружжя ділило майно. І Олег Собчук писав дружині в доволі грубій формі:

«Авто не купляю тобі через твій язик і обзивання мене пустишкою. Будеш продовжувати — лишишся без квартири. Роздерибанимо майно і все. Мені це вигідніше навіть. Я теж свої права знаю, це не залякування. Ноут планую купити, але по твоєму відношенню — вже не факт. Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися». 

Сам фронтмен «СКАЙ» Олег Собчук поки в соцмережах не коментував розлучення і не робив заяв. Нагадаємо, пара виховує двоє спільних дітей: 20-річну доньку Тетяну та 14-річного сина Арсена. 

До речі, останній раз спільні фото всієї сім’ї з’являлися на сторінці в Інстаграм Марини Собчук ще 2020 року. 

Фото: Інстаграм

Олег Собчук біля ялинки з сім'єю
Останній раз сімейна фотосесія з'являлася в соцмережах ще у 2020 році
сім'я біля ялинки
Сімейна новорічна фотосесія Олега Собчука (2020 рік)
Олег Собчук з дружиною
Сімейна новорічна фотосесія Олега Собчука (2020 рік)
Олега Собчука біля ялинки з дружиною
Сімейна новорічна фотосесія Олега Собчука (2020 рік)
Олег Собчук з донькою
Олег Собчук з донькою Тетяною
Олег Собчук з сином
Олег Собчук з сином Арсеном

Нагадаємо, що нещодавно про розлучення розказав лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, Данієль Салем та Віра Брежнєва.

Фото: Інстаграм