Даніель Салем розлучається після 17 років у шлюбі

Відомий український ресторатор та телеведучий Даніель Салем оголосив про своє розлучення з дружиною Марією. Разом пара була 17 років. Таке доленосне рішення подружжя прийняло ще до початку повномасштабної війни. Півтора року до цього питання не поверталися, адже Марія разом з 8-річною донькою Луною перебувала за кордоном. А зараз Даніель Салем з дружиною все ж таки остаточно вирішили поставити крапку у своєму шлюбі. 

«Ми зараз проходимо процес розлучення. Це почалося ще до повномасштабного вторгнення. Заява була подана ще до 24 лютого, але через те, що сталося, вона була поставлена на паузу, це було не на часі. Можна сказати, що зараз ми проходимо цей процес», - розповів Салем під час інтерв’ю у програмі «Неймовірна правда про зірок».

Даніель Салем
Даніель Салем

Однією з причин, які призвели до розлучення, Даніель називає те, що в стосунках з дружиною «його було мало».

«Якщо говорити сухо, то я виконував свої обов’язки – спершу вони (дружина з донькою), а потім я. Важливо, щоб ми один одному бажали щастя. Найголовніше, що зараз є – це Луна», - каже Даніель.

А ще чоловік однією з причин погіршення стосунків з Марією називає ревнощі – як з його боку, так і з боку дружини. Поки що вони не говорили доньці новину про розлучення батьків. А на питання журналістки – чи вільне зараз серце Салема, той відповів, що «це зараз не на часі».

Марія Салем
Дружина Даніеля Салема Марія
Даніель Салем з донькою
Даніель Салем з донькою Луною

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення Даніель Салем пішов служити на фронт. Під час одного з бойових завдань отримав контузію.

Фото: Інстаграм