Віра Брежнєва вперше розповіла про розлучення з Костянтином Меладзе

Відверто, як ніколи: VERA випустила промовистий мініальбом українською та вперше підтвердила своє розлучення з Костянтином Меладзе.

“Дякую” — мініальбом VERA, у який увійшло 6 пісень українською, співавтором яких стала співачка. Кожна з пісень – висловлювання мовою музики, наповнені змістом, сенсами та емоціями, які VERA пережила за останні понад півтора року. Тут про трансформацію, переосмислення та розлучення, про яке артистка згадала вперше у пості на своїй Instagram-сторінці, та чим офіційно підтвердила, що вже не знаходиться у стосунках з Костянтином Меладзе.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва розповіла про розлучення

«Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика та голос… Все це в моєму мініальбомі «Дякую»

лаконічно написала співачка в Instagram.
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Слідом VERA презентувала нову атмосферну відеороботу “Ніч мине” на останню у треклисті та найбільш ліричну пісню з альбому. У відео артистка з’являється у загадковому образі пташки, що покинула свою клітку. В тексті пісні йдеться про кохання, яке допомагає не зійти з розуму у світі, що здурів.

«Сьогодні важливо залишатись собою та мати когось, з ким можна пройти через усі ці випробування. Треба триматися і знаходити точки опори. Треба тримати за руку свою кохану людину, поки ми живі», — прокоментувала пісню “Ніч мине” VERA.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Раніше співачка вже представила кліпи на ще два треки альбому “Такі ми люди” та однойменний “Дякую”, які також можна подивитися на YouTube-каналі VERA. Відомо, що зовсім скоро вийдуть відео і на інші треки з EP, зйомки яких проходили у київському “Добропарку”.

«У цьому мініальбомі багато життя… У такий час найскладніше – не втратити віру у щасливе майбутнє. Заради цього щасливого майбутнього тисячі найкращих людей віддають своє життя. Отже, ми повинні в нього вірити і зберігати світло у своїй душі», - додала VERA.

Константин Меладзе и Вера Брежнева
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

У шлюбі з Костянтином Меладзе Віра Брежнєва прожила 8 років. Спільних дітей у пари не було. До цього співачка була 6 років у шлюбі з мільйонером Михайлом Кіперманом, від якого народила доньку Сару. Також у Віри є доросла донька Софія від першого чоловіка, з яким була знайома ще зі школи. 

Фото: пресслужба