«Неможливо слухати без сліз»: шанувальники у захваті від нової надривної пісні Наді Дорофєєвої

DOROFEEVA, яка недавно зізналася, що в минулому була інфантильною і безвідповідальною, продовжує пошуки сенсів у новій музиці. Вона вкладає у нові пісні власні емоції,особисті історії, а також творчу рефлексію щодо переживань і відчуттів людей навколо.

«Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив і розпач – це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня «вотсап» така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене – за змістом і за вокальною подачею», – комендує Надя Дорофєєва.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Вайб пісні надихнув режисера кліпа Інді Хаіта на  нестандартне відео: «Я шукав підхід, щоб передати надрив та емоційність, що є у пісні, і саме пісня підказала мені рішення у вигляді крутої барабанної партії. Я вирішив показати дівчину, яка важко переживає розлуку, і весь свій біль та розпач вкладає в кожний удар барабанної палички. Вона грає й грає, поки сили не закінчуються».

Якщо вам здається, що темп гри – ефект монтажу, то ні – все відбувалось по-справжньому. Надя Дорофєєва менш ніж за тиждень опанувала новий для себе інструмент:

«Музика – те, що мене завжди лікує. А коли Інді запропонував грати на барабанах у кліпі, я спочатку посміялась, тому що це нереально, а потім зрозуміла, що треба додавати творчих проявів до свого життя, робити щось понад… Навіть не уявляла, що в мене такий хист до барабанів, і що мені так сподобається».
DOROFEEVA - вотсап

Шанувальники тепло зустріли новий реліз Наді, і за один день кліп «вотсап» зібрав понад 400 тисяч переглядів на Youtube. «Неможливо слухати без сліз», «Мурашки… Актуально», «Дуже сильна пісня», «Голос українською мовою звучить набагато милозвучніше», «Твої україномовні пісні — ідеальні», — пишуть у коментарях від новою роботою Дорофєєвої.

«вотсап» – друга пісня, написана разом з Мішею Кацуріним. Перша стала улюбленим хітом для багатьох українців – це підтверджують понад 5 млн переглядів на YouTube.

Читайте також, що Дантес розповів про роман Дорофєєвої та Кацуріна.

Фото: пресслужба DOROFEEVA