Dorofeeva жалкує про минуле: «Я була інфантильна і безвідповідальна»

Надя Дорофєєва, остання пісня якої «Щоб не було» посідає перші сходинки в трендах YouTube, Spotify, ITunes та Apple Music, написала доволі відвертий пост в Інстаграм. В ньому вона зізнається про те, що жалкує, що раніше не цікавилась політикою, вважала творчість і музику поза політикою і що «загравала» з російським слухачем. Зараз її думка змінилася.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

«Побачила шматочок влога про російські серіали і фільми, які ми раніше дивились, а ля кадети, няня віка тощо. В одному з них 4 роки назад грала пісня «Время и Стекло». Мене дуже тригернуло і взагалі тригерить ця тема і я хочу поговорити. Ніякого скандалу зараз не сталося і про те, що моя пісня там грає я не знала, бо я, як артист, не контролюю і частіше за все не в курсі таких речей, але це не важливо, це мене не виправдовує і це нічого не змінює.

До 24/02 я була інфантильна і безвідповідальна. Мені було комфортно вважати себе аполітичною. Більше того, мені здавалося, що бути аполітичною це класно і, так би мовити, дуже по-творчому.

За цей рік я усвідомила 3 речі: 1. росія - країна-злочинець, яка порушує права українців не 9 місяців, не 8 років, а сторіччя поспіль 2. Мистецтво не буває аполітичним. 3. Мені прикро, що я в будь якій формі коли-небудь співпрацювала з їхнім ринком і не розуміла, що співпрацюю зі злом», - написала Dorofeeva.