Дантес про роман Дорофєєвої та Кацуріна: «Мені неприємно, як це все відбулось»

Розлучення Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої – чи не найобговорюваніша новина останніх місяців – адже прихильники вірили у міцність їх кохання та шлюбу. Здається, нова закоханість вже екс-дружини стала сюрпризом і для самого Дантеса. 

Дантес у розмові з ЖВЛ зізнався, що йому і самому цікаво, в який момент Надя Дорофєєва і Міша Кацурін закохалися один в одного: «Як і коли це відбулося? Мені і самому цікаво про це дізнатися. Я не люблю лицемірство і прихованість. Мені неприємно, як це все відбулось. Але це на совісті тих людей (на совісті Наді і Міша – прим ред)».

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва
Міша Кацурін та Надя Дорофєєва

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва розійшлись друзями, але зараз не спілкуються – просто немає ніяких спільних справ та інтересів – тож навіть у повсякденному житті не перетинаються. 

«Я не бачу якоїсь потреби спілкуватися з колишньою дружиною», - сказав співак, та попросив людей припинити обговорювати особисте життя зірок. 

Також артист припинив всілякі стосунки і з ресторатором Мішею Кацуріним:

«З Мішею Кацуріним у мене немає ніяких стосунків, взагалі з ним не спілкуюся. Немає сенсу з ним спілкуватися. Ми не проводимо час з ним разом». 

Надя Дорофєєва, Міша Кацурін, Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін, Даша Кацуріна, Володимир Дантес

А про свої почуття до Даші Кацуріної Володимир Дантес воліє тримати якнайдалі від громадськості:

«Мені дуже подобається Даша. У нас класні стосунки. Але поки я не хочу відверто про це розмовляти. Даша – неймовірна жінка і я радий, що вона є в моєму житті. Я вже жив напоказ і так вже не хочу. Я не приховую свої стосунки з Дашею, але й не хочу все виставляти на широкий загал».  

Володимир Дантес
Володимир Дантес