Не Злата Огнєвіч: Андрій Хветкевич із «Холостячки» зізнався, хто йому насправді сподобався на проекті

Фрідайвер, фотограф та бізнесмен Андрій Хветкевич, українській публіці більше відомий як один з учасників другого сезону «Холостячки», нещодавно зробив камінг-аут. А також зізнався, що заручився із хлопцем. Його обранцем став колумбієць Феліпе. Зараз пара відпочиває у Римі, але зі своїми підписниками в Інстаграм Андрій не спішить його знайомити. Натомість тримає інтригу і відповідає на питання.

Так, одна підписниця поцікавилась, чи подобались Андрію інші хлопці, які прийшли у шоу «Холостячка-2» поборотися за серце Злати Огнєвіч? І Хветкевич чесно відповів, що так, сподобався – і навіть не один! Але конкретні імена не став називати.

Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич

Також Андрій Хветкевич звернув увагу, що йому почали писати багато хейтерів, які засудили його камінг-аут. Їм він також дав вичерпну відповідь:

«Люби кого хочеш, але мовчи. Пише мені багато хто. Це дуже велика помилка. Тобто, якщо ви вчите мовчати, то буде отаке, що з Росією і Україною зараз. Не можна мовчати. Треба висловлюватись і бути чесним самим із собою».

Андрій разом із Феліпе живуть у Хьюстоні, штат Техас, США.

чоловік плаває у морі
Обранець Андрія Хветкевича Феліпе
Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич гуляючи по Риму, відповідав на питання підписників
Андрій Хветкевич, Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Андрій Хветкевич, Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич

Фото: Інстаграм