MONATIK зібрав для України 20 млн гривень

Артист та громадський діяч MONATIK поділився черговими результатами світового благодійного туру “ART Оборона”. 

MONATIK відзвітував за дев'ять місяців повномасштабної війни в Україні, що розпочалася через російську агресію. Спільними зусиллями ART Оборони, партнерськими проектами та особистими коштами вдалося виділити більше ніж 20 мільйонів гривень (майже 500 000 євро) для потреб ЗСУ та українців. 

MONATIK
MONATIK зібрав для України по всьому світу 20 млн гривень

Безумовно, MONATIK є одним з найпопулярніших артистів, чиї виступи та поетичні меседжі здатні об'єднати навколо України людей з усього світу. Саме тому, починаючи з 1 квітня артист прийняв рішення, що справа, якою він вміє професійно займатися, може приносити максимальну користь країні.

За цей час MONATIK дав понад 50 сольних концертів Європою, виступів в ролі хедлайнера у складі спільних об’єднавчих європейських благодійних турів, фестивалів та вечорів, що спрямовані на збір коштів на допомогу українців. MONATIK також бере активну участь та започатковує благодійні аукціони та запустив соціальну ініціативу “ART During The War In Ukraine”.

MONATIK
MONATIK

MONATIK:

“Починаючи з 1 квітня я прийняв рішення, що справа, якою я вмію професійно займатися, може приносити максимальну користь моїй любій країні. Саме тому вже 8 місяців поспіль ми даємо благодійні концерти у форматі “ART Оборона” та виступи у спільних соціально-значущих для нашої країни подіях: благодійних вечорах, масштабних відкритих концертах, фестивалях, спрямованих на підтримку України, а також в моєму світовому сольному турі.

За цей час було реалізовано більш як 50 сольних концертів, а також підтримка спільних музичних проектів та залучення та об'єднання інших артистів для того, щоб разом робити ще більше для нашої України. 

На цей час “ART Обороною” було зібрано більше ніж 20 000 000 гривень (більше ніж 500 000 євро). Ми продовжуємо постійно підтримувати економіку країни, сплачуємо податки, продовжуємо розвивати культурну складову бізнесу України та співпрацюємо по світовому туру саме з українськими компаніями, щоб забезпечити усіх, кого можемо, робочими місцями. 

Подібні звіти ніколи не були моїми принципами. Весь час я вважав за краще робити гарні справи і не кричати про це. Проте розумію, що несу відповідальність перед кожним, хто приходить до нас на концерти та стає частиною нашого спільного фронту.

ART Оборона продовжується! Далі ще більше! Все буде Україна!” 

MONATIK
MONATIK

Фото: пресслужба