Мемуари Меттью Перрі після його смерті очолили рейтинг книжок на Amazon

Мемуари Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing), які актор видав друком у листопаді 2022 року, після його смерті стали найбільш продаваною книжкою на Amazon, обігнавши мемуари Брітні Спірс. 

Книга мемуарів Меттю Перрі після його смерті посіла перше місце у списку бестселлерів на сайті Amazon.

Мемуари Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing)
Мемуари Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа» (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing)
Меттю Перрі Amazon
Книга мемуарів Меттю Перрі після його смерті посіла перше місце у списку бестселлерів на сайті Amazon

У книзі «Друзі, коханки і велика халепа » (Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing) Меттью Перрі, зірка культового серіалу «Друзі»,  розповідає відверту історію про залаштунки мегапопулярного ситкому, славу та багаторічну боротьбу із залежністю. 

Звісно, актор із вдячністю згадує часи зйомок у серіалі «Друзі», розповідає про гонорари, як на піку популярності заробляв по мільйону доларів за серію, про свою закоханість у Дженніфер Еністон, а також, звісно, про свою алкогольну та наркотичну залежність, про те, як набирав вагу та худнув, про проблеми зі здоров’ям та двотижневу кому. 

Наприклад, Меттью Перрі розповідає: «Я витратив понад 7 мільйонів доларів, намагаючись протверезіти. Я був на шести тисячах зустрічей анонімних алкоголіків... Я був на реабілітації 15 разів. Я був у психіатричній лікарні, ходив на терапію двічі на тиждень упродовж 30 років...». 

Меттью Перрі
Меттью Перрі

Українці протягом доби після смерті Меттью Перрі купили понад 1000 примірників автобіографії актора. Раніше стільки купували за місяць. Тому видавництво «Наш Формат» віддав у друк третій наклад та відкрив передзамовлення на сайті. Паперова книга з’явиться на сайті орієнтовно на початку грудня. 

Читайте також про те, яку річ зі зйомок серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон досі тримає у себе в шафі.

Мемуари Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа»
Мемуари Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа»