Lida Lee разом з артистами, блогерами та ведучими записала пісню до Дня Незалежності України

До 31-ї річниці Незалежності України співачка Lida Lee об'єднала у своїй новій пісенній роботі «Настане час» понад 40 зірок українського шоу-бізнесу, воїнів ЗСУ, журналістів та волонтерів.

Lida Lee написала український текст до хіта Майкла Джексона «We Are the World». До запису треку «Настане час…» доєдналися десятки співаків та зірок шоу-бізнесу, серед яких TAYANNA, Michelle Andrade, KOLA, Ігор Ласточкін, LAUD, Діана Глостер, Ніно Басілая, Інна та Тимур Мірошніченко, Володимир Остапчук, Ірина Сопонару, Артур Логай та інші. 
 

Lida Lee
Lida Lee

We Are the World Джексон написав у 1985 році як заклик об'єднатися задля допомоги голодуючим в Африці. Її виконали 45 американських артистів, у тому числі Стіві Вандер, Тіна Тернер, Даяна Росс і Боб Ділан. «We Are the World» став першим мультиплатиновим синглом в історії американської поп-музики.

Підготовка до релізу тривала декілька місяців, а сингл «Настане час» є першою творчою роботою Lida Lee за час війни. Від початку повномасштабного вторгнення співачка приділяла увагу волонтерській діяльності в рамках свого волонтерського штабу у Вінниці.

Lida Lee
Lida Lee

«Ця пісня є дуже символічною сьогодні. Вона набула абсолютно нового, особливого значення для кожного українця. We Are the World. Ми – один світ, одна планета. Ми – Україна. Ми як ніколи об’єднані однією мрією – про мир свободу і незалежність. Про те, що раніше сприймалося як даність, а сьогодні в усвідомленні кожного – справжня цінність. 

Це гімн сильних та вольових людей, які щоденно продовжують боротьбу за мирне небо над головою. Це присвята військовослужбовцям, які захищають відважно територіальну цілісність нашої країни, кожному українцю, хто був змушений виїхати за кордон в пошуках безпечного місця і бореться зі своїми страхами, переживаннями, щодень зустрічає у невизначеності, воліє про перемогу і наближає її, тим, хто повернувся в Україну, щоб відвойовувати і захищати.

Сьогодні нас підтримує весь світ. А ми залишаємося непохитними в своїй вірі і надії, що настане час, коли ми переможемо і мрія кожного здійсниться», – говорить Lida Lee.
 

UKRAINIAN UNITED ARTISTS & LIDA LEE – Настане час…

Фото: пресслужба