Клопотенка жорстко розкритикували у мережі за зневагу до Полякової

Український ресторатор та шеф-кухар Євген Клопотенко обурив мережу своїми словами на адресу співачки Олі Полякової. Кулінар в YouTube проєкті “Це Ніхто Не Буде Дивитись” назвав артистку “дивною” та зневажливо висловився про сенс пісні “Шльопки”, яку навіть не зміг коректно процитувати під час інтерв'ю.

Клопотенка почали критикувати в соціальних мережах, а на захист Полякової стали не тільки її прихильники, а й колеги за сценою. Серед яких Вадим Лисиця та Ольга Бажана. Особисто до кухаря звернуся і продюсер співачки - Михайло Ясинський. Він розтлумачив Клопотенку сенс пісні, автором якої є військовий поет Петро Мага.

Михайло Ясинський
Михайло Ясинський

“Це Ви зараз серйозно, чоловіче? Ви текст слухали взагалі? Цікавий Ваш вибір серед всього, що є у репертуарі артиста знайти й обговорювати те, що шукали та робити сумнівні заяви з виразом обличчя "як би так обіср*ти, але щоб назад не прилетіло...". Це як в меню ресторану...На любителів, які дуже різні. Чи це Вам невідомо? Люди в коментарях, думаю, нагадали...”, - запевнив Михайло Ясинський.

За словами продюсера, оцінювати співачку за ознакою сенсів пісень, не знаючи нічого іншого крім однієї пісні - тупість.

“А тепер власне про цю одну пісню...Що вже тут не зрозуміло?! Ми не братішки з вами, і не друзі. Ракетний крейсер обліпили медузи. Красива пісня, чудові слова - Москва втонула, Україна жива! Ви так хотіли, щоб ми вас любили. А ми полюбим тільки ваші могили. Тікайте з Криму, залиште Донбас. Нам жити, жити легше без вас!", - пояснює Ясинський меседж, закладний у трек.

Оля Полякова
Оля Полякова

Полякова також відреагувала на скандальні слова Клопотенка і зазначила, що вважає його позицію дитячою. 

“Гірше за знецінення і може бути тільки взагалі повне не розуміння того про що говориш, це дуже дитяча, безвідповідальна, та тупа позиція! "Не читав, але засуджую", - коментує Полякова.

Також артистка анонсувала нове шоу 26 жовтня у Палац Спорту, на яке запросила “усіх, хто знає, про що говорить”.

Полякова переписка
Клопотенка жорстко розкритикували у мережі за зневагу до Полякової
Оля Полякова
Оля Полякова відповіла Євгену Клопотенко