Євген Клопотенко може стати наступним героєм реаліті «Холостяк»

Відомий український шеф-кухар, кулінар та ресторатор Євген Клопотенко може стати наступним Холостяком. Про свою зацікавленість та ймовірну участь у популярному реаліті «Холостяк» він сказав під час програми «Пекельні борошна», де його гостем був Григорій Решетник. Під час приготування страв двоє чоловіків поговорили про особисте та про роботу. Зокрема, Решетник, як багаторічний ведучий «Холостяка» розповів декілька цікавих фактів.

Так, наприклад, Клопотенко поцікавився, чи це нормально, що в наш час так багато дівчат змагаються за увагу одного чоловіка? Чи це не є шовінізм? На що Григорій відповів, що вони нікого не змушують ставати учасницями – всі приходять на проєкт за власним бажанням. 

«А от ти уявляєш, що я буду Холостяком?», - несподівано запитав у свого гостя Клопотенко.

Євген Клопотенко і Григорій Решетник
Євген Клопотенко і Григорій Решетник у програмі "Пекельні борошна"

А потім жартома додав, що запитає дівчат на першому ж побаченні: «Хто з вас любить Олів’є? Все, і відразу половина відсіється». А потім поцікавився, за якими критеріями обирають Холостяка?

«Найголовніше, щоб в тебе було величезне бажання знайти своє кохання. Дивись, а далі я як про тебе буду говорити – успішний, український, самодостатній, зрілий. Це людина, яка хоче знайти кохання і побудувати сім’ю. А всі інші критерії – багатство і тому подібне – все це умовно і додатково», - сказав Григорій Решетник. 

«Давай так, якщо я стану Холостяком, то замість троянд я буду дівчатам давати пастернак або петрушку», - пожартував Євген Клопотенко. 

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Решетник також запитав у шеф-кухаря, чи справді шлях до серця чоловіка лежить через шлунок? 

«Є нейрони в шлунку, такі самі, як в голові, тому це доведена теорія – що в тебе в шлунку, то і в голові», - дав таку відповідь Євген. 

Читайте також про ідеальну дівчину, яку шукає Євген Клопотенко.

Фото: Інстаграм, пресслужба СТБ