Кейт Міддлтон після тривалого лікування раку розповіла, як почуває себе

Принцеса Вельська Кетрін, дружина принца Вільяма, вперше після новин про тяжку хворобу з’явилась на публіці. Кейт Міддлтон разом із трьома дітьми та чоловіком з’явилась на параді Trooping the Colour – офіційного святкування дня народження короля Великої Британії. Попри реальну дату народження монарха, символічне свято влаштовують завжди в червні.

Кейт Міддлтон з чоловіком і дітьми
Принц Вільям, принцеса Кетрін та троє їхніх дітей - Джордж, Шарлотта, Луї
Британська королівська родина на параді Trooping the Colour
Британська королівська родина на параді Trooping the Colour
Король і королева-консорт Великої Британії
Король і королева-консорт Великої Британії

А напередодні Кейт Міддлтон на офіційній сторінці в інстаграм написала, як почуває себе зараз, після кількох місяців лікування від раку. По-перше, вона подякувала всім за теплі слова підтримки, а по-друге, написала, що і досі проходить лікування, тому вона буде з’являтися на публічних заходах, але не часто.

«Я добре прогресую, але, як знає кожен, хто проходить хіміотерапію, бувають хороші та погані дні. У ці погані дні ви відчуваєте слабкість, втому, і вам потрібно дати своєму тілу відпочити. Але в хороші дні, коли ви почуваєтеся сильнішою, ви хочете максимально використати цей час.

Моє лікування триває і триватиме ще кілька місяців. У ті дні, коли я почуваюся досить добре, мені приємно брати участь у шкільному житті, витрачати особистий час на те, що додає мені енергії та позитиву, а також починати виконувати невелику роботу вдома.

Я вчуся бути терплячим, особливо в невизначеності. Сприймаючи кожен день таким, яким він є, прислухаючись до свого тіла та дозволяючи собі приділяти цей такий необхідний час, щоб вилікуватися», - написала принцеса Кетрін.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон розповіла, як почуває себе після лікування