Кейт Міддлтон зробили операцію: палац опублікував офіційну заяву

42-річна принцеса Уельска була госпіталізована в Лондонську лікарню в Мерілебоні для планової операції у черевній порожнині. Аби уникнути чуток, Кенсингтонський палац випустив офіційну заяву. У ній йдеться про те, що наступні два тижні Кейт Міддлтон проведе в госпіталі. Після цього вона повернеться до Віндзора для відновлення здоров’я. 

Ймовірно, принцесі буде рекомендовано відновлюватися протягом двох-трьох місяців, а її повернення до офіційних обов’язків залежатиме від медичних рекомендацій найближчим часом. Очікується, що Кейт повернеться на публічні заходи лише після Великодня, а її чоловік, принц Вільям, весь час буде разом із дружиною та дітьми. 

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

«Її королівська Високість принцеса Уельська вчора була госпіталізована для планової операції на черевній порожнині. Операція пройшла успішно і очікується, що вона залишиться в лікарні від десяти до чотирнадцяти днів, перш ніж повернутися додому для відновлення. Судячи з нинішніх медичних рекомендацій, вона навряд чи повернеться до виконання своїх обов'язків до Великодня.

Принцеса Уельська цінує інтерес, який викличе ця заява. Вона сподівається, що громадськість зрозуміє її бажання підтримувати якомога більше нормального життя для своїх дітей; і її бажання, щоб її особиста медична інформація залишалася конфіденційною», - йдеться в офіційній заяві.

Палац також заявив, що надаватиме нову інформацію про перебіг подій лише тоді, коли з’явиться щось важливе, чим можна буде поділитися.  

Принц Уельський з сім'єю
Принц та принцеса Уельські з дітьми - Джорджем, Шарлоттою та Луї
Офіційна заява палацу
Офіційна заява палацу щодо госпіталізації Кейт Міддлтон

Також повідомили про те, що король Чарльз ІІІ наступного тижня відвідає лікарню для лікування простати.