Кейт Міддлтон зізналася, що хвора на рак і проходить курс хіміотерапії

Останнім часом навколо Кейт Міддлтон було багато розмов. Принцеса Уельська після перенесеної у січні операції на черевній порожнині зникла з публічного простору і це спричинило неабияке хвилювання серед людей. Тож аби припинити чутки і суперечки, Кейт Міддлтон записала відеозвернення, в якому повідомила, що хвора на рак і проходить зараз курс хіміотерапії. 

Вона каже, що це був «великий шок», коли післяопераційні тести виявили ракові клітини. 

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон почала відеозвернення з подяки всім, хто її підтримував і хвилювався за стан ї здоров’я протягом «неймовірно важких місяців для всієї нашої родини». 

«У січні я перенесла серйозну операцію на черевній порожнині в Лондоні, і тоді вважалося, що мій стан не є раковим. Операція пройшла успішно. Проте післяопераційні аналізи виявили наявність раку. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранніх стадіях цього лікування».

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон повідомила, що хвора на рак

Принцеса Уельська сказала, що вони з принцом Вільямом «робили все можливе, щоб опрацювати та вирішити це приватно заради нашої молодої сім’ї. Як ви можете собі уявити, це зайняло час. Це зайняло для мене час відновитися після серйозної операції, щоб почати лікування».

«Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як це було б для них прийнятно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре», — сказала вона, маючи на увазі своїх трьох дітей: 10-річного принца Джорджа, 8-річну принцесу Шарлотту та 5-річного принца Луї. «Як я їм уже говорив, я почуваюся здоровою і з кожним днем стаю сильнішою, зосереджуючись на речах, які допоможуть мені вилікуватись у моєму розумі, тілі та настрої», - сказала 42-річна Кейт Міддлтон.

Кейт Міддлтон з чоловіком і дітьми
Кейт Міддлтон з чоловіком і дітьми

Принцеса Уельська продовжила: «Те, що Вільям поруч зі мною, також є великим джерелом комфорту та заспокоєння. Як і любов, підтримка та доброта, які виявляють так багато з вас. Це так багато значить для нас обох. Ми сподіваємося, щоб ви зрозуміли, що нам, як сім’ї, зараз потрібен час, простір і усамітнення, поки я завершу лікування. Моя робота завжди приносила мені глибоке почуття радості, і я з нетерпінням чекаю повернення, коли зможу — але поки що я маю зосередитися на повному одужанні».

«У цей час я також думаю про всіх тих, чиє життя постраждало від раку. Усім, хто зіткнувся з цією хворобою, я кажу, будь ласка, не втрачайте віри чи надії. Ви не самотні», — підсумувала вона.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Представник палацу каже, що принцеса Кейт почала курс профілактичної хіміотерапії наприкінці лютого. Щодо її повернення до виконання державних обов’язків, прес-секретар каже: «Принцеса повернеться до офіційних обов’язків, коли їй це дозволить її медична команда. Вона в хорошому настрої та зосереджена на повному одужанні».

Тим часом принц Вільям «продовжуватиме балансувати між підтримкою дружини та сім’ї та виконанням своїх офіційних обов’язків, як він це робив з початку року». Очікується, що принц Уельський проведе час зі своєю родиною під час великодніх канікул своїх дітей у школі на початку квітня, перш ніж повернутися до королівських обов'язків.