Ганна Саліванчук повідомила про розлучення, яке приховувала рік

Українська актора Ганна Саліванчук розлучилася з чоловіком Олександром Божковим, народним депутатом від партії «Слуга народу», а раніше – продюсером Студії «Квартал 95». Розлучення сталося ще рік тому, але весь цей час вона публічно про це не говорила. Про причини, які спонукали Саліванчук розірвати шлюб, вона не пояснила. Лише сказала, що жо останнього вони намагалися врятувати свої стосунки. А саме розлучення для акторки стало важким випробуванням.

Ганна Саліванчук
Ганна Саліванчук

Ганна Саліванчук про розлучення:

«Час настав сказати вам правду. Я давно від вас дещо приховувала. Багато хто з вас зрозумів, в мене купу повідомлень з цього приводу, але вибачте, я не відповідала - бо боліло. Мій дивний стан, сльози, сміх, подорожі, спорт - це все була робота над собою, щоб знову віднайти себе, себе справжню.
18.05.2023 я розлучилася. Ще деякий час ми намагались урятувати сімʼю заради дітей, але марно. На жаль діти страждають в першу чергу, якщо їх батьки не щасливі. Тому так, я вільна.

Я з дитинства була впевнена, що вийду заміж один раз і на все життя, але щось пішло не так, і я знаю що… Але благаю не питайте, чому, як і навіщо. Просто порадійте за мене, що я йду далі і цю книжку я дочитала до кінця».

Ганна Саліванчук з дітьми сидить на кухні
Ганна Саліванчук з синами Глібом та Микитою

Нагадаємо, що Ганна Саліванчук і Олександо Божков одружилися в 2015 році. Пара виховує двох синів: 8-річного Гліба і 3-річного Микиту. До речі, пологи другого сина акторка знімала на відео і після виклала на своїй сторінці в інстаграм.

Фото: соцмережі