Не ідеальні: Даша Квіткова розповіла про проблеми у шлюбі з Нікітою Добриніним

Блогерка Даша Квіткова зізналася, що їх з Нікітою Добриніним шлюб не такий вже й ідеальний, як здається оточуючим. Принаймні, серйозні проблеми у подружжя виникли саме після народження сина Лева. Маленька дитина стала неабияким випробуванням для їх почуттів.

«В ті моменти, коли починали сваритися, ми зрозуміли, що так не хочемо. Ми з Нікітою ходили до психотерапевта, який допомагав нам. Ми дуже багато розмовляли один з одним – важливо у такі моменти не мовчати», - каже блогерка у ЖВЛ

Даша Квіткова і Нікіта Добринін
Даша Квіткова і Нікіта Добринін

За словами Даші, батькам періодично треба відпочивати тільки вдвох, а мамі – мати час на власний простір та час на себе. 

«Коли спокійна мама – спокійна дитина. А коли мама не спить, не їсть, постійно нервується, то й дитина те саме відчуває. Та й з чоловіком виникають сварки через це. Тому коли у нас з’явиться друга дитина, я не буду вже геройствувати і не буду розповідати, що мені не потрібна допомога», - розповідає Квіткова. 

Даша Квіткова сидить на ліжку із сином
Даша Квіткова із сином Левом

Даша Квіткова і Нікіта Добринін вже замислюються над другою дитиною.

«Ми вже над цим працюємо. Так, ми з Нікітою хочемо другу дитину. І хочемо, щоб між дітками не було великої різниці у віці», - каже блогерка, посміхаючись. 

Даша Квіткова
Даша Квіткова

Фото: Інстаграм