Даша Кацуріна і Володимир Дантес підтвердили свій роман

Навесні Надя Дорофєєва і Володимир Дантес повідомили про своє розлучення. Надя пішла до друга сім’ї – ресторатора Михайла Кацуріна, який на той момент був у другому шлюбі та мав двох маленьких дітей.

Слід зазначити, що Дорофеєєва з Дантесом дружили із сім’єю Даші та Міші Кацуріних. Тож, коли пізніше Володимир Дантес почав спілкуватися з Дашею, спочатку всі це сприймали як дружню підтримку дівчини під час розлучення. Вова та Даша підігрівали інтерес до своєї пари спільними відео та фото, але в їх роман ніхто не вірив, поки вони самі не підтвердили, що закохалися один в одного.

Даша Кацуріна і Володимир Дантес
Даша Кацуріна і Володимир Дантес

Володимир Дантес опублікував в сторіс фото Даші Кацуріної із флагом і написав лаконічно: «Кохаю».

А Даша написала в Інстаграм довжелезний пост, який присвятила своєму розлученню із Мішею Кацуріним. Там вона і зізналася, що закохалася в Дантеса.

Даша написала, що у важкому та болючому розлученні сили йти далі їй дала саме закоханість у кращого друга: 

«Що допомагає йти далі мені? Закохатися у свого друга. Вова був поруч у найскладніший момент і мені дуууууже пощастило. Дуже».

Володимир Дантес
Володимир Дантес публічно зізнався, що кохає Дашу Кацуріну

Також Даша розповіла, що після розлучення звернулась по допомогу до психіатра. Для себе дівчина винесла кілька важливих життєвих порад, одна серед яких – любити себе. 

«Люби себе та роби як краще тобі! Тільки тобі! Не дітям, не мамі, не суспільству, а тобі. Лайфхак мій: це важко робити, тому у складні моменти я завжди згадую одну людину яка дуже себе любить і думаю як би вона зараз зробила. Допомагає», - пише Даша, натякаючи на колишнього чоловіка. 
 

Даша Кацуріна і Володимир Дантес
Даша Кацуріна і Володимир Дантес