Чоловік Руслани Писанки розповів, чому вона не хотіла казати про хворобу та її останні дні

Ігор Ісаков дав перше інтерв’ю після смерті дружини, телеведучої та акторки Руслани Писанки

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у «Сніданку. Вихідний» дав перше інтерв’ю після смерті дружини. За словами Ігоря, вона до останнього приховували свою хворобу для суспільства і не хотіла, щоб про це знали. Він розповів, що навіть коли Писанка виходила на вулицю у Німеччині, то готувалась так, щоб ніхто не здогадався, що з нею щось не так.

Додає: «Одягала якийсь паричок чи шапочку, підфарбовувалась, виходила і посміхалась. Хоча були такі хвилю болю, що вона напружена, як камінь. Я тримав її за руку та відчував це».

Руслана Писанка з чоловіком
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим

Також Ігор Ісаков розповів про останні дні, години Руслани Писанки:

«Руся була людина-магніт, притягувала до себе позитивних людей. Нам неймовірно повезло, що у Німеччині з’явилися такі друзі, які нас пустили до себе в сім’ю, до себе в дім. За днів п’ять, як Руся пішла, підійшов до мене Юра, хазяїн, віддав ключі і каже: «Живіть стільки, скільки треба». А сами поїхали на відпочинок до моря.

Я забрав Русю після шостої хіміотерапії додому. Безмежно їм вдячний, що в останні її дні дали себе відчути Русі як вдома».

Руслана Писанка з чоловіком
Руслана Писанка з чоловіком

Говорячи про позитивні спогади, Ігор розповів про перше побачення з Писанкою. Майбутній чоловік акторки тоді проживав у Черкасах і приїхав до Києва, щоб зустрітись з Русланою. Проте телеведуча дуже сильно запізнювалась, на мить Ісаков навіть подумав, що над ним пожартували.

«Прийшов на місце зустрічі з квітами і чекав. Її немає 10-15 хвилин, думаю, ну добре, це ж дівчина. Коли прочекав годину, а її не було – вже почав сумніватись, думати, що це якийсь жарт зі мною. В мережі було дуже багато акаунтів Руслани і така думка з’явилась, що мене обдурили… Загалом вона запізнилась на три години. Приїхала з вологим волоссям, мабуть, сушила довго, не знаю. Або це такий іспит був», - з посмішкою на обличчі пригадав чоловік Писанки.

У Сніданку. Вихідний згадують Руслану Писанку

В пам'ять про дружину Ісаков розпочав збір коштів на підтримку хворих на рак. Говорить, що дуже хотів би допомогти якомусь хлопчику чи дівчинці, які мають подібний діагноз на Руслани, та врятувати їхнє життя.

Фото: Соцмережі